Zadruga

Parovi

Maja Marinković napustila Zadrugu! (VIDEO)

Maja Marinković napustila Zadrugu! Starleta u suzama izašla napolje, zadrugari joj pomogli da se spremi...  Maja će doći da poseti dedin grob, toliko vam mogu reći - bio je kratak Taki.

Maja Marinković napustila Zadrugu! (VIDEO) Screenshoot/Youtube





Starleta Maja Marinković napustila je rijaliti "Zadrugu 6" gušeći se u suzama, nakon što su joj ostali učesnici pomogli da se spakuje.

Marinkovićevoj su juče saopštili tužne vesti da joj je preminuo deda zbog čega je čitavog dana bila u suzama, a danas je i izašla iz rijalitija.


Nju je ova tužna vest potresla, kada je saznala plakala je na sav glas, a svi zadrugari su joj prišli da joj pruže utehu.

Maja je plakala čitavo jutro, a onda joj je Slađa pomogla da se spremi za dedinu sahranu koja će se održati danas u Belom Potoku.





Maja je izašla iz Bele kuće kako bi na večni počinak ispratila dedu, što je potvrdio i njen otac, Radomir Marinković Taki.

- Maja će doći da poseti dedin grob, toliko vam mogu reći - bio je kratak Taki.

Podsetimo, Taki se juče u suzama oglasio.

- Nisam dobro, bio je star 83 godine, već šest meseci kako mu otkazuju organi, ali bio je vitalan. Sve slabiji i slabiji je bio, dva tri dana mu nije bilo dobro, primao je i infuzije i sve i malo pre su mi javili tužnu vest. Ja sam već javio produkciji da kažu Maji, sutra je sahrana u Belom potoku. Ja sam samo njega i Maju imao, nikoga više. I ja nisam više mlad, Maja ostaje da se bori, šta će - rekao je Majin otac.







 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/informer

Povezane vesti:


>