Region

Svet

Milica Kon otkrila je da je njena ćerka žrtva vršnjačkog nasilja! (VIDEO)

Voditeljka Milica Kon otkrila je da je njena ćerka žrtva vršnjačkog nasilja i smatra da su tek sada posle ove tragedije isplivala sva vršnjačka nasilja...

Milica Kon otkrila je da je njena ćerka žrtva vršnjačkog nasilja! (VIDEO) Screenshoot/Instagram





Ognjen Amidžić sinoć je u svojoj emisiji ugostio  poslanicu Narodne skupštine Slavicu Đukić Dejanović, voditeljke Milicu Kon i Sanju Marinković, kao i muzičara Marka Kona i novinara Sašu Jovanovića.



Oni su pričali na temu događaja koji su potresli celu Srbiju, masovnog ubistva u Osnovnoj školi ''Vladislav Ribnikar'' i vršnjačkom nasilju, te su konstatovali da se na neki način život mora vratiti u normalu, iako za tu decu koja su preživela masakr i roditelje koji su izgubili svoju decu život nikada neće biti isti.


- Šta je normala?! Naša ćerka je prvi razred i tek sada posle ove tragedije su isplivala sva vršnjačka nasilja. Ne znate kako se bavi škola time, o kojoj normalni pričamo?! Sedam godina, naša ćerka, jedan je drži, drugi je udara pesnicama. To se ne dešava ne samo njoj, svima - rekla je Milica Kon.

- Da nastavimo možemo i moramo - rekla je Slavica, koja nije krila uzrujanost saznanjem da se dešavaju takve stvari po školama, a da niko ne reaguje. 






- U državnoj školi oni kažu: "Zakon je takav". Nama su ruke vezane. Ja sam po struci pravnik, ali nisam kompetentna u toj grani prava. Nastavnice otvaraju bolovanja i beže! One nemaju autoritet. Imamo dete koje dolazi s nožem u školu i to se zna već dugo, a ne može mu niko ništa jer mu je otac advokat - rekla je Milica.

Poslušajte detaljno šta je Milica ispričala i koliko je zaista sve ovo strašno:





 

Odnos oca i deteta u našoj kulturi: U meka oca nevaljala deca!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>