Region

Svet

Nihada Kapetanović zatekla muža u lokvi krvi!

Pobednica šoua „Nikad nije kasno“ Nihada Kapetanović, zatekla je muža u lokvi krvi!  To mi je oduzelo pola života...

Nihada Kapetanović zatekla muža u lokvi krvi! Screenshoot/Youtube





Pobednica šoua „Nikad nije kasno“ Nihada Kapetanović osvojila je publiku neverovatnim glasom, energijom i harizmom, a raspalakala potresnim priznanjem da je u 47. godini doživela najveću porodičnu tragediju u kojoj je ostala bez supruga Zorana sa kojim ima dve ćerke Sanelu i Slađanu.


Prvi nastup u takmičenju veterana i pesmu „Svako traži novu ljubav“ Nihada je posvetila pokojnom suprugu koji je 2014. godine izvršio samoubistvo.


Nihada je otkrila da se njen suprug, inače penzionisani policajac, mesec dana borio sa depresijom i da je često govorio da će se ubiti, jer nije mogao da izdrži pritisak.


Ipak, nije verovala da zaista može da digne ruku na sebe, mislila je da njegova pretnja zapravo posledica rata, mešovitog braka, nepravde koju je pretrpeo dok je radio u policiji.

Na sve načine je pokušavala da mu pomogne, a jednom prilikom zajedno su otišli na selo, u kuću njegovih roditelja jer je verovala će mu uz seoske poslove biti bolje, da će skrenuti misli. Ali nije, samo je čekao priliku kad će sebi da naudi, iako nije odavao utisak da ima bilo kakve probleme. Kako kaže, bio je tih, povučen i skroman.


- Kada je trebalo sa sela da se vratimo kući u Kiseljak, Zoran mi je rekao da idem, a da će on ostati još malo. Sutradan sam ga zvala, nije se javljao. Ponovo sam okrenula njegov broj i opet ništa. Na kraju sam otišla u kuću njegovih roditelja i zatekla mnogo vozila i ljudi ispred. Uletela sam u kuću i videla prizor koji nikada neću zaboraviti. Našla sam ga mrtvog u lokvi krvi, s puškom u ruci. Pucao je sebi u glavu. To mi je oduzelo pola života– ispričala je Nihada svojevremeno i dodala da se muzici vratila četrdeset dana nakon njegove smri. Kaže, morala je da prehrani decu.


Okolina ju je zbog ovog poteza osuđivala, a ona se uspešno borila sa svim komentarima i nedaćama koje su je snašle. Kaže da je to morala da uradi zbog Sanele i Slađane.

– Zbog njih dve sam postala još jača. Želela sam da im nadoknadim nedostatak njihovog oca, Bog mi je dao još veću snagu. Onda sam krenula još žešće i snažnije, stigla sam gde sam stigla. Bog je na svačijoj strani, on mi je dao ovo što sam oduvek priželjkivala. Hrabra sam žena i u ovim godinama mogu da uspem – govorila je nakon pobede u "Nikad nije kasno" koja joj je donela sve ono za šta se godinama borila:

- Ova pobeda mi je posle rođenja dece, najveća sreća, moj drugi rođendan. Zahvalna sam šouu jer sam prvenstveno izašla iz anoniminosti, zapravo iz okvira Bosne i Hercegovine. Danas imam više posla nego ranije, mnogo više ponuda i van Bosne i samim tim je i veća zarada - rekla je za Grand i osvrnula se na komentare da je jedina prava zvezda koju je iznedrilo popularno takmičenje:

– Sebe ne smatram zvezdom. Narod je taj koji je odlučuje ko je zvezda, a ko nije. Ipak, ne možemo naterati publiku da joj se nešto dopadne i da nekog voli.


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/informer

Povezane vesti:


>