Style

Ljubav

Pomračenje punog Meseca u Škorpiji 5. maja donosi burne promene!

Pomračenje punog Meseca u Škorpiji 5. maja donosi burne promene i emotivni kolaps za četiri znaka Zodijaka. Uticaj ovog astro događaja trajaće narednih šest meseci.

Pomračenje punog Meseca u Škorpiji 5. maja donosi burne promene! Svet Plus




Pomračenje punog Meseca očekuje nas u vodenom znaku Škorpije 5. maja, a ovaj astrološki period imaće snažan uticaj koji ćemo osećati narednih šest meseci.

Kako će pomračenje Meseca da se odigra u misterioznom znaku Škorpije, jasno je da će svi naši najgori strahovi konačno da isplivaju na površinu. Za mnoge ljude problemi će delovati težim nego što jesu, a to je zbog toga što je znak Škorpije sposoban da kreira najgore scenarije.

Pun Mesec uvek donosi burne emocije, ali pošto je škorpionska energija vrlo intenzivna, drastična i dramatična, sada će to biti dodatno naglašeno. Aspekti u kojima je pun Mesec govore o osećaju duše da je zablokirana i zatvorena, osećaju emotivnog, materijalnog, duševnog zatočeništva – osećaju da su oko nas zidovi, da smo ograničeni i sputani.

On može izbaciti na površinu sve traume, bolove, tajne i manipulacije – i ono što je skrivano od nas i ono što smo mi skrivali od drugih. Škorpija je znak surovih istina, a te istine neće prijati ni nama ni onima oko nas. Neki put je najteže suočiti se sa sobom, sopstvenim greškama i propustima, obmanama i samoobmanama.






Ovaj Mesec u Škorpiji naglašava istinu. Pokazuje kojim putem moramo ići da bi se oslobodili tuge, ljutnje, besa, boli, prošlosti. Naša podsvest se sada pokreće, a nismo svesni koliko nas ona sada pritiska.

Naš zadatak je da se usmerimo na istinu kakva god da je, jer je ipak to deo nas koji moramo da prihvatimo. A bez prihvatanja, nema mogućnosti da se ide dalje. Napravite zato listu vaših negativnih stvari, ljudi i odnosa koje vas muče.

Uticaj punog Meseca u Škorpiji će se osećati čak šest meseci kasnije, tako da se pripremite na prelomne životne situacije i započinjanje novog životnog ciklusa.

Pun Mesec u Škorpiji najteže će pasti Škorpijama, Bikovima, Lavovima i Vodolijama.






ŠKORPIJA

Vreme je za suočavanje sa ličnim strahovima i blokadama koji vas usporavaju da krenete napred. Kako se bude bližilo pomračenje, problemi će vam delovati sve teži, a zapravo stvari neće biti toliko dramatične, ali će vaša podsvest kreirati takav scenario. Probajte da ostavite loše stvari iza sebe i fokusirajte se ka novim stvarima.

BIK

Pomračenje Meeseca će se dogoditi u vašem polju partnerstva, tako da očekujte krizu ili krah. Intenzitet tog kraha će biti uočljiv u narednim mesecima. Moguće je da ćete dobiti novog poslovnog partnera, a ako ste u braku, odnos će morati da se menja. Partner ima pogrešne predstave o vama koje nisu realne.






VODOLIJA

Pun Mesec u vašem desetom polju donosi vam velike promene na radnom mestu. Takođe, možete lako da promenite posao u intervalu od narednih šest meseci jer vam je "svega dosta". Promene na poslu su u narednim mesecima neizbežne.

LAV

Pomračenje punog Meseca u Škorpiji donosi vam porodične brige i neslaganje sa jednom osobom iz porodice. Vaš strah za tu osobu se manifestuje na potpuno pogrešan način i zbog toga će tenzije biti naglašene. Mogući su problemi sa stanom ali i promena mesta življenja.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/informer

Povezane vesti:


>