Ljubav

Style

Parovi horoskopa koji se ne mogu odvojiti ali... Oni su jedno drugom prokletstvo!

Parovi horoskopa koji se ne mogu odvojiti ali... Oni su jedno drugom prokletstvo, uvek prolaze kroz probleme i teško međusobno kvalitetno komuniciraju.

Parovi horoskopa koji se ne mogu odvojiti ali... Oni su jedno drugom prokletstvo! Svet Plus





Postoje horoskopski znaci koji ne mogu da odole jedno drugom, čak i ako nikako ne mogu zajedno.



LAV I RAK


Lav i Rak su dva znaka koja se privlače zbog svoje snažne emocionalne povezanosti. Ipak, njihova različita priroda i potrebe stvaraju toksičnu vezu. Lav ima tendenciju da bude dominantan i da preuzima kontrolu, dok Rak želi da se brine o drugima i da se oseća voljen. Ova kombinacija često dovodi do sukoba, ali i do želje da ostanu zajedno zbog jake privlačnosti koja ih drži vezanim.







BLIZANCI I RIBE



Blizanci i Ribe su dva horoskopska znaka koja se međusobno privlače zbog svoje kreativnosti i otvorenosti. Međutim, ove dve ličnosti često imaju teškoće u međusobnoj komunikaciji, što dovodi do frustracija i konflikata. Oboje mogu da budu preosetljivi i da teško razumeju jedno drugo, što stvara toksičan odnos. Ipak, njihova jaka hemija često ih drži zajedno, uprkos svim problemima.








DEVICA I RIBE


Devica i Ribe su dva znaka koja se privlače zbog svoje empatije i brižnosti prema drugima. Ipak, ova kombinacija često stvara toksičnu vezu jer Devica može da bude previše kritična i zahtevna, dok Ribe žele da se oslobode svih ograničenja i da budu slobodni. Oboje mogu da budu preosetljivi i da se osećaju neshvaćeno, što dovodi do čestih konflikata. Ipak, privlačnost između njih može biti toliko jaka da ih drži zajedno uprkos svim problemima.
 

Jedna mama je podelila svoj trik za uspavljivanje bebe! U trenu plač prestaje!



Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/informer

Povezane vesti:


>