Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 1. maja do 7. maja 2023. godine! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus




Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:


VAGA

Hrana

Pun Mesec u vašem polju ishrane donosi slabu mogućnost da obuzdate svoj apetit. Što ste nervozniji i nemirniji – osećaćete veću potrebu da se tešite dobrim zalogajem.

Ljubav

Čas dobar osećaj, pojačane emocije i strast….čas nezadovoljstvo i monotonija….a čas nervoza i varnice između partnera i vas. Kao da ćete biti u neprestanom nizu spajanja i odvajanja. Potrebna je bolja komunikacija sa voljenom osobom, ali je potrebno i više zajedničkih dešavanja, akcija, opuštanja. Pokušajte da izbegavate teme koje donose napetost ili oboje budite više spremni na kompromise. Slobodne Vage – period je pogodan za putovanja, za više druženja i opuštanja. Itekako se može pojaviti osoba koja bi vas mogla zainteresovati, ali ne bi trebalo žuriti sa ulaskom u nešto konkretnije.

Posao

Poslovni period je dosta napet i troši vaše mentalne i fizičke snage. No, s druge strane – ova vam nedelja može doneti pojačane prilive i bolju finansijsku situaciju i pored toga što će i troškovi krenuti uzlaznom linijom. Iako će vas oni sa kojima sarađujete požurivati i presirati – idite nekim svojim tempom i ne podležite opštoj nervozi i žurbi. Itekako je moguće da vam bude ponuđeno nešto što deluje dosta primamljivo – vidite da li vam svi uslovi odgovaraju. Saradnje sa inostranstvom se intenziviraju.

Zdravlje

Problemi sa ishranom, što se može odraziti na stomačni deo. Alergije.

 

ŠKORPIJA

Hrana

Meso, mlečni proizvodi, naročito mladi sir i jogurt, a od povrća – najviše će vam trenutno prijati tikvice, zelena salata, blitva, cvekla i celer. Suhomesnate proizvode izbegavajte, kao i preteranu upotrebu začina.

Ljubav

Pun Mesec i pomračenje u vašem znaku – na prvom mestu će zatalasati vas, vaše emocije, raspoloženja – a onda će zatalasati i odnos u kojem ste. Neke situacije ili reči će se ponavljati, a može doći i do porasta ljubomore i posesivnosti. U svakom slučaju – ovo su dani u kojima varnice lako izbijaju a bilo bi mnogo bolje da to bude u pravcu strasti, a ne tenzije. Slobodne Škorpije – može doći do kontakta, čak i neplaniranog susreta sa prošlošću koji bi vas duboko uznemirio i izbacio iz ravnoteže. Takođe – neko intenzivno pokušava da vam se približi, ali još uvek ne pronalazi pravi put. Ipak, zaintrigirani ste.

Posao

Sve što može da se iskomplikuje će se iskomplikovati. Bilo da je u pitanju komunikacija sa saradnicima, administrativna pitanja ili nešto deseto. Imaćete više nego mnogo obaveza i iako će vaši krajnji rezultati biti prilično solidni – sam proces rada će vam nažuljati svaki živac. Suštinski, vi ste trenutno prezasićeni svime što se dešava, što može vama donositi nervozu i žurbu koju ćete projektovati na druge. Mogući su propusti i greške i sa saradničke, ali itekako i sa vaše strane. Finansije – e, tu ćete biti dobro.

Zdravlje

Osetljiv stomak, urogenitalni trakt, a mogući su i problemi sa grlom.

 

STRELAC

Hrana

Ne preskačite voće i povrće. Jasno je da volite da pojedete konkretno, ali ne možete obroke zasnivati samo na mesu i prerađevinama. Pokušajte da jedete više ribe, integralnog pirinča, barenu hranu.

Ljubav

Vaša su raspoloženja ovih dana promenljiva i podložna velikim oscilacijama. Sami sebi možete stvarati pritisak, a taj pritisak će biti još više izražen ukoliko odaberete da ćutite, da se povučete. Partner ne ume da vam čita misli – ukoliko vam nešto smeta ili vas opterećuje – razgovarajte o tome, pogotovo ako su u pitanju teme koje su vam i ranije donosile nemire. Slobodni Stelčevi – ni malo nije loš trenutak da se vaš emotivni život pokrene. Bilo da je u pitanju „stara“ simpatija ili bivši partner, bilo da je u pitanju neko nov – dobra je nedelja za komunikaciju, dešavanja. Takođe, slede vam lepi trenuci sa prijateljima.

Posao

Budite fokusirani na sve što se vezuje za posao, obaveze, ali i odnose sa saradnicima i kolegama – jer je više nego izvesno da će ovi segmenti biti itekako zahtevna stavka za vas. Odugovlačenja, ponavljanja obaveza, milion i jedna sitnica koja ne funkcioniše onako kako bi trebalo. Sve što zatalasa i zabaguje – biće rešeno i umećete sa time da izađete na kraj. Moguće je da tokom ove nedelje dobijete neki vid priznanja, pohvale ili eventualno finansijske nagrade. Zaslužili ste, definitivno.

Zdravlje

Hronični umor i loše navike mogu uticati na vaš imunitet i celokupno stanje organizma.

 

Kako da vam ukrasi za slavski kolač budu snežno beli?! (RECEPT)







JARAC

Hrana

Svedeni i jednostavni obroci  koji u sebi sadrže sve što je vašem organizmu neophodno  – raznorazne paste, kombinacije svežeg povrća sa tunjevinom ili mesom, bogate salate. Potrebno vam je više voća.

Ljubav

Dosta je toga nagomilano i zatrpano ispod površine – potrebno je razgovarati, ali nemojte da ti razgovori budu otvaranje Pandorine kutije – Pogotovo sa vaše strane je neophodno da imate kontrolu nad situacijom, da svojom stabilnošću i mirom, svojim razumom i praktičnošću – usmeravate komunikaciju sa voljenom osobom. Slobodni Jarčevi – od prošlosti se još uvek ne može pobeći jer ona će uspevati da bude maltene u svakom vašem danu ili u svakoj vašoj misli. Ukoliko se pojavljuje neko nov (a i to je moguće) ne bi trebalo žuriti – za sada uživajte u komunikaciji, pa ćemo videti šta i kako dalje.

Posao

Svaki će poslovni dan biti istovremeno lak i težak. Isto tako – u svakom će danu postojati situacije koje testiraju vaše strpljenje i odlučnost, ali sve te situacije će biti rešene do kraja ove sedmice. Neki će dogovori i kontakti sa saradnicima funkcionisati savršeno, ali biće i onih u kojima ćete se suočavati sa pritiskom, nervozom , kašnjenjima ili nepoštovanjem onoga što ste se dogovorili. Sve u svemu – ova će vas nedelja umoriti, ali njenim rezultatima ćete itekako biti zadovoljni. Finansije su dobro.

Zdravlje

Provodite što više vremena u prirodi i fizičkoj aktivnosti. Prijaće vam i uticati pozitivno na zdravlje.

 

VODOLIJA

Hrana

Mlečni proizvodi, mesne prerađevine i slatkiši – mogu vam donositi stomačne probleme i otežano varenje. Potrebni su vam manji i svedeni obroci koji će u sebi sadržati dosta povrća.

Ljubav

Neki parovi će doći do velike raskrsnice – ovakav tip odnosa koji postoji trenutno je ispunio svoju svrhu i promene su neophodne. Budućnost „traži“ da se napravi korak ka njoj. Kod nekih parova pre, kod nekih nešto kasnije – ali velike promene su nagoveštene i nastupaju. Na dnevnoj bazi – vaš će odnos istovremeno biti ispunjen pozitivnom energijom i radošću, ali i momentima tenzije. Ništa što već niste sto puta prošli. Slobodne Vodolije – običan razgovor, usputno poznanstvo, malo simpatične priče sa nekim – sve se ovo jako brzo može pretvoriti u mnogo više. A da, kod nekih je i prošlost tu. Šta bi vi bez nje.

Posao

Ukoliko očekujete lakšu poslovnu sedmicu, momentalno ta očekivanja otpišite. Obaveze i saradnici traže svoje – vi ćete se truditi da sve postignete na vreme, ali taj proces će dobrano potrošiti vašu energiju i snagu. Pun Mesec u polju karijere „obećava“ da se obaveze zgušnjavaju, da pritisak na vas jača, ali isto tako obećava i nastupajuću promenu u narednim mesecima. Što se komunikacije sa saradnicima tiče – ona neće biti baš sjajna, ali ćete vi uspevati da je preokrenete u normalnu. Finansije – više nego dobro.

Zdravlje

Hronični umor, lošija probava, nervoza. Ma lepota.

 
 
Mesečni horoskop za maj mesec možete pročitati OVDE




RIBE

Hrana

Morska i rečna riba, meso i povrće koji su bareni ili blanširani bi vam baš prijali tokom ove nedelje. Voće možete konzumirati u neograničenim količinama, ali zato izbegavajte slatkiše.

Ljubav

Sa voljenom osobom je kroz komunikaciju potrebno pronaći tačku koja vas spaja – one koje vas razdvajaju će svakako izlaziti na dnevni red. Moguće je da partner po nekim pitanjima krene da drami ovih dana – možda nema razloga za to, a možda ste vi svojim postupcima koji se ponavljaju po ko zna koji put – to donekle isprovocirali. U svakom slučaju – pričajte, smirujte, unesite više emocija i strasti u kontakt sa voljenom osobom. Slobodne Ribe – setiće vas se i oni koje ste vi odavno zaboravili. Neki će vam kontakti iz prošlosti prijati, neki baš i ne. U onome što vam prija – uživajte i širite priču.

Posao

Vaša organizacija je sada nepostojeća. Za to možete kriviti druge i pojačan pritisak na vas sa njihove strane, ali za to možete kriviti i sebe – ne mogu se sve stvari uraditi odjednom i ne može se svaka obaveza prihvatiti, nemate tri glave i šest ruku. Poslovna svakodnevica će vam biti više nego zanimljiva – „uživaćete“ u žurbi, napetosti, trčanju s jednog mesta na drugo, ispravljanju krivih Drina, povremenim varnicama sa saradnicima. Po pitanju finansija – proći ćete dosta dobro, samo da nije tih troškova.

Zdravlje

Resetovaćete se kroz prirodu, fizičku aktivnost.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>