Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 1. maja do 7. maja 2023. godine! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet Plus

Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:


OVAN

Hrana

Iako znate da kada ste gladni umete biti nestrpljivi i težiti da želudac primirite brzom hranom, grickalicama – u periodu ste kada bi to trebalo izbegavati. Što više svežeg povrća i voća u ishrani.

Ljubav

Možete osećati da vas osoba koju volite (pogotovo ako ste u braku ili živite sa njom) na neki način uslovljava, opterećuje, stvara vam pritisak i nervozu. Ukoliko ste u vezi, partner će vas zbunjivati svojim promenama raspoloženja, kašnjenjem ili neadekvatnom komunikacijom. Sve se ovo da rešiti i srediti, ali će vas umarati i imaćete osećaj da ono vreme koje biste iskoristili za neke svoje prioritete – trošite iznova i iznova rešavajući jedne te iste stvari. Slobodni Ovnovi – ukoliko postoji osoba koja vam se dopada, čini vam se da vaša komunikacija tapka u mestu. Takođe – neplanirani susret sa ex simpatijom.

Posao

Sve vezano za novac u ovoj vam nedelji može zadavati glavobolju. Mogući su pojačani troškovi, kašnjenja isplata a ukoliko radite sa novcem ili vrednosnim papirima – budite posebno oprezni. Jednostavno, ovih dana vam se novac izvlači iz ruku i džepova. Poslovno – milion i jedna stavka da vas saplete, ukoči ili uspori. Rešenje će se pronaći i izaći ćete sa time na kraj – ali ćete se u procesu iznervirati i umoriti. Mogućnost ponovljene ponude od ranije ili kontakta od strane bivših saradnika.

Zdravlje

Stomak i grlo osetljivi. Moguće alergije i problemi sa glavoboljom, sinusima.

 

BIK

Hrana

Pokušajte da svaki obrok bude dovoljno i obilan i kvalitetan da ne biste bili gladni već posle sat vremena. Najbolja je kombinacija mesa i povrća. Prijaće vam i mlečni proizvodi, naročito kiselo mleko i grčki jogurt.

Ljubav

Pun je Mesec i pomračenje u vašem polju partnerstava, pa može „zavarničiti“ između voljene osobe i vas. Oboje ćete biti napeti i nemirni, nećete baš mnogo voditi računa o tome šta govorite, pa su moguće rasprave, pogotovo ako se dohvatite neke teme oko koje ste se već sto puta zakačili. Nemojte produbljivati sukob, zaustavite se i konstruktivno porazgovarajte. Slobodni Bikovi – sve što se vezuje za prošlost i dalje je prilično aktuelno – neki kontakti će vam prijati, a na neke poruke ćete samo zakollutati očima. Da li ima i noviteta? Ma ima, neko iz vaše blizine će se intenzivno aktivirati prema vama.

Posao

Uglavnom ćete uspevati da se organizujete i sve završite na vreme – iako će vas prilično iritirati neke osobe (doduše, to su one sa kojima i inače teško pronalazite zajednički jezik). Ok, na nekim obavezama ćete pokazivati tendenciju da se malo  zaglavite ili da morate da radite ispočetka – ali bitno je da ćete uspeti da ih rešite. Funkcionišete sa oscilacijama – u jednom trenutku ste puni elana, u drugom – postoji nemotivisanost. Po pitanju finansija – snalazite se, mada trenutno i niste baš nešto zadovoljni.

Zdravlje

Mogući su problemi sa kožom, alergijama. Nešto pojačana nervoza.

 

BLIZANCI

Hrana

Sveže povrće je sada obavezna stavka kod vas kada je ishrana u pitanju. Takođe, trebali biste i da unosite dovoljno voća, naročito pomorandži ili bobičastog voća. Izbegavajte mesne prerađevine.

Ljubav

Što vi budete otvoreniji i komunikativniji sa voljenom osobom – to će biti bolje. Što budete zatvoreniji i povučeniji – budićete sumnje, druga strana će imati osećaj da se udaljavate ili povlačite. Stvar je u tome što će vam obaveze oduzimati gro energije,a poslovne teme vas okupirati – pa možda baš i nećete biti uvek raspoloženi da cvrkućete. Pokušajte da pronađete balans da ne biste unosili nepotreban nemir u odnos. Slobodni Blizanci – možete biti okupirani kontaktom sa nekom osobom – analizirati svaku reč i postupak druge strane. Suštinski, bićete neopušteni i male su šanse za nove ljubavne početke sada.

Posao

Opteretiće vas situacije koje se vezuju za posao, ali i za odnose sa kolegama i saradnicima. Non stop ćete preispitivati sebe – da li ste sve uradili kako treba, da li ste napravili neku grešku, da li su vaše pozicije stabilne, kako se uklopiti sa ljudima koji su vam poslovno potrebni a koji vas iritiraju i tako dalje i tako dalje. U suštini, pored zahtevne poslovne svakodnevice, vi ćete dodatno natovariti sebi teret sopstvenim ustalasanim mislima i strahovima. Finansije – novac koji očekujete će stići, ne nervirajte se i oko toga.

Zdravlje

Pojačan stres, ustalasan stomak.

 

RAK

Hrana

Kada god je pun Mesec vi upadnete u neko čudno raspoloženje i onda sednete i počistite svaku fioku sa slatkišima. Pokušajte da sada to izbegnete – prijaće vam morska ili rečna riba i gomila salata.

Ljubav

Mir i stabilnost u vašim emotivnim relacijama zavisiće na prvom mestu od toga kako se vi osećate – a u ovoj nedelji vi možete biti preosetljivi i povredljivi. Umesto da otvoreno kažete šta je problem i šta je ono što vam istinski smeta – bićete skloni povlačenju u sebe i ćutanju, što dodatno može destabilizovati odnos sa voljenom osobom. Pokušajte da otvorenije popričate sa partnerom – ništa nije nerešivo. Slobodni Rakovi – postoji osoba ka kojoj su usmerene vaše misli. Svesni ste da biste trebali da date neki „signal“ da ste zainteresovani, ali za sada ne radite ništa i nadate se da će se druga strana pokrenuti.

Posao

Definitivno ne možete odjednom na šest strana – ne uspevate da se organizujete, zaboravljate ono što je važno ili jako kasnite sa obavljanjem obaveza. Sve vam to izaziva nervozu zbog koje dodatno žurite, a i unosite nemir u komunikaciju sa onima sa kojima radite. Pokušajte da usporite, da odredite ono što je prioritetno i da se bavite jednom po jednom obavezom. Ne prihvatajte automatski informacije koje dolaze do vas – moguće je da su preuveličane. Zastoj po pitanju finansija ili veći troškovi.

Zdravlje

Fizička aktivnost će vam biti od koristi. Moguće glavobolje i stomačne tegobe.

 

LAV

Hrana

Skloni ste u ovim danima jačoj i začinjenijoj hrani. Najviše će vam prijati sve vrste mesa i mesnih prerađevina, dok ćete povrće uglavnom izbegavati ili ga uzimati samo povremeno, kroz salate.

Ljubav

Oni koji su vam najbliži stvaraće vam pritisak – u mislima, kroz rešavanje problema, kroz ne baš uvek jasnu i otvorenu komunikaciju. Može povremeno postojati negativna ili zategnuta atmosfera, ali i vaš mentalni umor zbog celokupne situacije. S druge strane – biće dana u kojima će sve funkcionisati lako, uz strast, osmehe, dobru komunikaciju, ali i prisećanje na zajedničke trenutke i evociranje uspomena. Sa napetim momentima se borite, u ovim drugim uživajte. Slobodni Lavovi – opuštate se u društvu prijatelja, uživate u trenucima provedenim sa njima. Moguće je da postoji neko ko vam se dopada, ali tu se ili ne dešava ništa posebno ili vi niste spremni da se u ovom momentu otvorite i pokrenete.

Posao

Moguće su greške i propusti u poslu – zbog vašeg umora, zbog toga što su vam misli rasute na sto strana, zbog toga što žurite jer trpite pritisak od strane saradnika ili nadređenih. Komunikacija sa onima sa kojima radite je u nekim momentima odlična i konstruktivna, u drugim – sa dosta tenzije i varnica. Funkcionišete kroz težinu, ali svejedno – jeste dobar trenutak da sve svoje snage uložite u posao. Isplatiće vam se u nekom skorijem periodu. Finansije – zadovoljni ste, ali smatrate da može bolje.

Zdravlje

Potrebno vam je više odmora i opuštanja.

 

DEVICA

Hrana

Lošija ishrana u ovom periodu – dosta brze hrane, dosta mesnih prerađevina, pojačana sklonost ka slatkišima i previše začina. Ono što vam je potrebno je više povrća i voća, a to nekako zaobilazite.

Ljubav

Osećate snažnu potrebu da neke teme i stvari raščistite, ali postoje načini i „načini“. Smatrate da ste u pravu po svim pitanjima, ali i partner to isto smatra – tako da u ovoj nedelji može dolaziti do rasprava i varnica. Teme koje su škakljive, koje se ponavljaju ili koje već ko zna koji put pokušavate da rešite – možete iskomunicirati sa voljenom osobom, ali mirno i razložno. Bilo koji vid uslovljavanja, tvrdoglavosti ili dramatizacije – može doneti samo dodatnu, nepovoljnu energiju u vašu vezu. Slobodne Device – moguć je neočekivani susret sa osobom koju definitivno ne želite da vidite jer je još niste „prevazišli“.

Posao

U svakom danu će postojati manja ili veća količina pritiska na vas, mentalnog ili fizičkog. Nerviraće vas i opterećivati oni sa kojima radite, a mogući su i nesporazumi, što će vas povremeno usporavati. Dobro proverite informacije koje dolaze do vas, ne reagujte automatski na njih. I pored nervoze i žurbe koju vam ova nedelja donosi, vaši rezultati će biti više nego dobri. Uspećete da se dokažete i drugima, ali i sebi. I ono što je još dobro – ovo je nedelja u kojoj će vaši prilivi biti više nego solidni.

Zdravlje

Premor i manji problemi sa stomačnim delom ili sa grlom.
 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>