Region

Svet

Nikolina Pišek posetila Vidojev grob i ostavila poruku!

Nikolina Pišek posetila Vidojev grob i ostavila poruku na vencu koji je donela! Tata, oprosti svima...

Nikolina Pišek posetila Vidojev grob i ostavila poruku! Screenshoot/Instagram

Srpski istoričar umetnosti Vidoje Ristović umro je 8. maja u Beogradu, a njegova porodica danas održava pomen u njegovu čast.


Vidojeve supruga Nikolina Pišek juče je na groblje donela cveće i posetila grob, pa se svi pitaju da li će prisustvovati današnjem pomenu.- Tata, volimo te. Oprosti svima koji su se ogrešili o tebe. Una i Nikolina - pisalo je na vencu koji je ostavljen na grobu.

Podsetimo, voditeljka Nikolina Pišek prošle godine ostala je bez muža istoričara umetnosti Vidoja Ristovića, koji je iznenada umro. Takođe, u medijima se mesecima pisalo o njenom sukobu sa svekrom Mišom Grofom. Nikolina je nedavno smogla snage i progovorila o svemu što ju je zadesilo.- S time se nikad ne nosite najbolje. Ne postoji gubitak s kojim se možete nositi dobro. Gubitak je gubitak. Moj dodatni problem je što nisam uspela ni godinu dana posle sve to Procesuirati. Još ima jutra kad se probudim i ne shvatam šta se dogodilo i koliko su se stvari promenile. Možda je i dobro da mi se sve događa tolikom brzinom, da ne stignem misliti.


 S vremena na vreme se bojim da će se to što se mora procesuirati odjednom dogoditi. Naleteti samo od sebe. Haos koji mi se dogodio nije mi dao priliku da budem sama sa sobom i bavim se svojim emocijama. Da postavim stvari na svoje mesto, nego ih nasilno guram na neka nova mesta. Trudim se da niko, pritom mislim na svoju decu, najviše na najmlađu ćerku, ne primjećuje moju tugu-
rekla je Nikolina Pišek za hrvatske medije.
 

Miša Grof izneo šokantne tvrdnje o bivšoj snaji! Nikolini je kokain pojeo mozak!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/informer

Povezane vesti:


>