Zadruga

Parovi

Pevačica oplela po Anđeli! Ko može da podrži da neko sisa palac čoveku od pedeset godina!

Pevačica Maja Nikolić oplela po Anđeli Đuričić i progovorila o poznanstvu sa Takijem! Ko može da podrži da neko javno na televiziji sisa palac čoveku od pedeset godina!

Pevačica oplela po Anđeli! Ko može da podrži da neko sisa palac čoveku od pedeset godina! Screenshoot/Youtube
U emisiji "Pitam za druga", voditelji Stefan Milošević Panda i Ana Radulović ugostili su folk pevačicu Maju Nikolić, koja je komentarisala pušteni prilog:Hoću da svi znaju, kada sam bila mala i pevala, ja sam terala Takija koji je tada radio kao obezbeđenje, da me vozi kući i na klopu. Znamo se baš dugo. Majina mama je bila najlepša u gradu. Maja je neko ko mora da bude u centru pažnje, ona mora da dokaže svima da može da ima bilo kog muškarca. Ona je sa Zvezdanom samo iz inata - govorila je Maja.


Za mene je Zvezdan totalni promašaj što se tiče Maje, ali i Anđele. Ja čvrsto verujem da će oni da se pomire nakon Zadruge - rekla je ona.

Ne podržavam Anđelu Đuričić, ko može da podrži da neko javno na televiziji sisa palac čoveku od pedeset godina, ko normalan to može da radi pred kamerama. To je okej kući, ali ona mora da zna da ne sme takve stvari da radi dok je u kući. Ona je ove godine potpuno druga definicija ličnosti. Negde joj je Maja učinila uslugu - kazala je Maja Nikolić. 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>