Svet

Region

Lovefest Fire - Jamie Jones sutra: Ulaznice po specijalnoj ceni danas do ponoći!

Lovefest Fire - Jamie Jones sutra stiže u beogradski Hangar! Ulaznice po specijalnoj ceni danas do ponoći!

Lovefest Fire -  Jamie Jones sutra: Ulaznice po specijalnoj ceni danas do ponoći! Foto: Promo




Jamie Jones sutra po prvi put dolazi u Beograd gde će nastupiti na Lovefest Fire-u, a ulaznice po specijalnoj ceni moguće je kupiti samo još danas do ponoći. 

Prodaja karata oborila je sve rekorde, a tome u prilog govori i činjenica da je Lovefest Fire gotovo rasprodat. Ulaznice po specijalnoj ceni svi posetioci će moći da kupe danas do ponoći putem SAJTA kao i u svim poslovnicama Gigstixa i Tickets. 

Sve VIP karte su već rasprodate, a u prodaji je ostao još mali broj ulaznica za parter. Najveći fanovi Jamie Jones-a imaju priliku da ga slušaju i sa bine, a Stage Experience ulaznica je ostalo još veoma malo. 







Jamie Jones prvi put u Beogradu 


Jamie Jones je jedan od onih izvođača kojima se Lovefest publika uvek rado vraća, a beogradski Fire biće njegov debi nastup u prestonici. Osim njega, na bini će nastupiti i duo Neverdogs. Italijanski dvojac, koji puni brojne klubove Ibice i ostalih klabing metropola 2019. godine izdao je album “Details”, koji je doživeo veliki uspeh. Tomi i Marko su prošle godine proslavili čak 20 godina na sceni, a publika će imati priliku da 28. aprila čuje šta ovaj iskusni duo ima da ponudi. Domaća podrška 28. aprila biće Nikola Vemić i Phillie P. 

Prema rečima organizatora, prestonički eventi samo su uvod u novu eru Lovefesta, koja nas sve očekuje ovog leta u Vrnjačkoj Banji od 3. do 5. avgusta. 



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>