Region

Svet

Anastastija Ražnatović je u četvrtom mesecu trudnoće i čeka devojčicu!

Anastastija Ražnatović je u četvrtom mesecu trudnoće i i kako prenose domaći mediji čeka devojčicu, čemu se jako raduje njena majka Svetlana Ceca Ražnatović!

Anastastija Ražnatović je u četvrtom mesecu trudnoće i čeka devojčicu! Instagram/proudoftasaa




Mlada pevačica i ćerka Svetlane Cece Ražnatović, trenutno je u četvrtom mesecu trudnoće, te sa svojim dečkom, fudbalerom Nemanjom Gudeljem čeka prinovu, a kako nam dalje otkriva izvor blizak paru, u pitanju je devojčica.



Anastasija je potpuno promenila svoj život, te ne čudi što ne želi da se odvaja od svog izabranika koji živi u Španiji, pa tamo održava trudnoću.



- Otkako je saznala da je trudna, Anastasija je potpuno promenila životne navike, strogo vodi računa o tome kako se hrani, čak i trenira i dalje, što se može videti na njenim objavama na Instagramu. Zgodna trudnica, nema šta! Ona ide redovno na kontrole, ustanovljeno je da je sve u najboljem redu i da je u pitanju zdrava trudnoća - otkriva izvor blizak pevačici za Republiku.









Ceca je nedavno dobila unuka Krstana, a tada je istakla i kako bi volela da dobije unuku da neće žaliti para na nju.

- Za snajku imam poseban poklon, ona ne zna, želim da bude iznenađenje. Krstan će dobiti bezuslovnu ljubav. Voleli bismo da dobiju i devojčicu, tu bih baš bankrotirala. Anastasiji je žao što ne može da bude sa nama, ona čeka papire, ne može da izađe iz zemlje - rekla je Ceca Ražnatović nedavno.
 

Mesečni horoskop za maj mesec: Ovan, Bik, Blizanac, Rak!

Mesečni horoskop za maj mesec: Lav, Devica, Vaga, Škorpija!

Mesečni horoskop za maj mesec: Strelac, Jarac, Vodolija, Riba!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Republika

Povezane vesti:


>