Svet

Region

Nikolas Kejdž prihvatao bedne uloge zbog ogromnog duga!

Proslavljeni holivudski glumac je otkrio detalje teškog životnog razdoblja! Nikolas Kejdž prihvatao bedne uloge zbog ogromnog duga! 

Nikolas Kejdž prihvatao bedne uloge zbog ogromnog duga! Screenshoot/Instagram






Nekada izuzetno popularan glumac, koji je takođe nagrađen i Oskarom, Nikolas Kejdž progovorio je o teškom životnom razdoblju kada je, kako bi isplatio ogromne dugove u koje je zapao, glumio u brojnim niskobudžetnim filmovima.

Proslavljeni holivudski glumac Nikolas Kejdž je progovorio nikad iskrenije o svom "mračnom“ periodu kada je, kako kaže,  morao da prihvata razne uloge kako bi vratio dugove u koje je zapao.



- Previše sam uložio u nekretnine. Tržište nekretnina je puklo i ja nisam izašao na vreme. Vratio sam ih sve, ali ostao sam dužan oko 6 miliona dolara. Nikada nisam podneo zahtev za bankrotstvo - rekao je Nikolas.


Oskarovac je istakao da je tokom tog životnog razdoblja uzimao bilo kakve uloge koje su ga izdržavale, te mu pomagale da otplati dugove.





- Posao je oduvek bio moj anđeo čuvar. Možda nije bio zlata vredan, ali to je ipak bio posao. Čak i ako je film na kraju bedan, znaju da ja to ne shvatam olako, da se svaki put trudim - priča Kejdž, pa nastavlja:

- Kada sam radio četiri filma godišnje, jedan za drugim, morao sam da pronađem nešto u njima što me tera da dam sve od sebe - izjavio je glumac za GQ.


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/informer

Povezane vesti:


>