Lepota

Ljubav

Veruje se da tri greške, žena preko 50 godina sebi nikako ne treba da dopusti!

Veruje se da tri greške žena preko 50 godina sebi nikako ne treba da dopusti, a ako ih izbegne izgledaće mladoliko i prefinjeno.

Veruje se da tri greške, žena preko 50 godina sebi nikako ne treba da dopusti! Svet Plus





Kada pređu 50 godina, mnoge žene često prave razne greške u želji da se podmlade. Međutim, treba napomenuti da svaka žena treba da bude svesna svoje lepote i snage koju poseduje, te da bude ponosna na svoje godine.

Svaka godina, svaka bora ima svoju priču i svaka žena treba da zna da je posebna na svoj način. Što se izgleda tiče, neki trikovi mogu doprineti da žena izgleda mlađe, a pojedine greške treba vešto izbegavati kako ne bo došlo do kontra efekta.



1. Stil oblačenja


Stil oblačenja može mnogo da utiče na to kako će bilo ko od nas izgledati, a osim toga, određeni odevni komadi mogu učiniti da igledamo starije ili mlađe. Mnoge starije dame upadaju u zamku, te neretko nose stvari koje više priliče mlađim devojkama, a to je velika greška.






2. Frizura

Osim što s godinama naša kosa počinje da sedi, starenje može uticati na kosu na više načina. Od proređivanja do suvoće, načini na koje se naša kosa nosi sa starenjem znače da ćemo s vremenom možda morati da promenimo rutinu. Frizura koju nosimo može odigrati ključnu ulogu. Stručnjaci su otkrili zbog čega žene nakon 50. ne treba da nose dugu kosu, a umesto duge kose savetuju kraću kosu koju možemo stilizovati na veoma moderne načine.






3. Šminka

Jaka šminka je detalj kojem pribegavaju mnoge žene posle pedesete – stavljaju previše šminke, posebno pudera koji ne odgovara boji njihovog tena i često dobijaju šaragarepa narandžast ton, oči iscrtavaju tamnom olovkom, nose jake, tamne karmine...

Sve to dodaje godine, ističe bore, svaku naduvenost i nepravilnost. Diskretna, kvalitetna šminka u zrelim godinama je ipak mnogo bolji izbor jer lice s njom izgleda svežije, a samim tim i mlađe.

 

Hrana može da vam vrati mladoliki izgled!




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/still

Povezane vesti:


>