Svet

Region

Lovefest Fire: Jamie Jones stiže u petak i obara sve rekorde prodaje!

Jamie Jones u petak 28. aprila stiže na Lovefest Fire i obara sve rekorde prodaje! Ulaznice po specijalnoj ceni do 27. aprila u ponoć.

Lovefest Fire: Jamie Jones stiže u petak i obara sve rekorde prodaje! Foto: Promo

Jamie Jones 28. aprila stiže na Lovefest Fire, a da je jedan od miljenika domaće klabing scene govori i rekordna prodaja ulaznica, jer je treći Lovefest event u Beogradu gotovo rasprodat. Ulaznice po specijalnoj ceni svi posetioci će moći da kupe do 27. aprila u ponoć OVDE kao i u svim poslovnicama Gigstixa i Tickets.rs. 

Sve VIP karte su već rasprodate, a u prodaji je ostao još mali broj ulaznica za parter. Najveći fanovi Jamie Jones-a imaju priliku da ga slušaju i sa bine, a Stage Experience ulaznica je ostalo još veoma malo. 


Jamie Jones prvi put u Beogradu 


Jamie Jones je jedan od onih izvođača kojima se Lovefest publika uvek rado vraća, a beogradski Fire biće njegov debi nastup u prestonici. Osim njega, na bini će nastupiti i duo Neverdogs. Italijanski dvojac, koji puni brojne klubove Ibice i ostalih klabing metropola 2019. godine izdao je album “Details”, koji je doživeo veliki uspeh. Tomi i Marko su prošle godine proslavili čak 20 godina na sceni, a publika će imati priliku da 28. aprila čuje šta ovaj iskusni duo ima da ponudi. Domaća podrška 28. aprila biće Nikola Vemić i Phillie P. 

Prema rečima organizatora, prestonički eventi samo su uvod u novu eru Lovefesta, koja nas sve očekuje ovog leta u Vrnjačkoj Banji od 3. do 5. avgusta. 
Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>