Zadruga

Parovi

Maja Marinković sigurna! Neće meni to Taki da zameri! (VIDEO)

Maja Marinković je sigurna i ovoga puta da je njenom ocu najbitnije da je ona dobro u glavi, a odnosi sa Zvezdanom Slavnićem, pa... Neće meni to Taki da zameri, smatra ona.

Maja Marinković sigurna!  Neće meni to Taki da zameri! (VIDEO) Screenshoot/Youtube




Darko Tanasijević, podigao je Maju Marinković kako bi sa njom porazgovarao o odnosu sa Zvezdanom Slavnićem:

Koliko dugo si se sputavala i pokušala obuzdaš tu hemiju koja je tinjala između tebe i Zvezdana - pitao je Darko.


Ja sam rekla Zvekiju: "Preskočili smo after i odmah prešli u pakao". Ja sam mnogo iskrena i sve što kažem to je tako. Uvek prođem kao bosa po trnju, stojim iza svog postupka. Ja sam rekla otvoreno i transparentno, rekla sam da je dobar frajer, da mi se sviđa...Ja sam grublja i drčnija i previše sam mirnija u poslednje vreme, ne želim da ulazim u konflikte i probleme, a moraš da odreaguješ. Ja ni sa kim ovde ne mogu da imam problem jer nemam strah da iznesem ono što mislim. 

Ljudi znaju mene i moje reakcije, ja na sebe ne dam, ja uvredim ako mene neko uvredi. Ne osećam grižu savest što se tiče Anđele, isto tako mislim da ne može da se poredi veza od tri ili četiri meseca, sa odnosom od 13 godina. Ja svoje stav
- rekla je Maja.


U sredu uveče je čitava kuća zanemela kada je Zvezdan prišao tebi - rekao je Darko.

Ja sam uspela da zamaskiram, pa sam rekla: "Je l' ti to meni pretiš?! Nisam ja plašljiva devojčica". Kada smo bili na garnituri, onda sam znala šta očekuje i o čemu se radi. Desilo se šta se desilo, ne znam zašto je to mnoge iznenadilo, ja sam očekivala da će se to dogoditi - rekla je Maja Marinković.


Da li je Zvezdan opravdao tvoja očekivanja i da li se pokazao - pitao je Darko.

Ne volim da pričam o tim temama, malo mi je neprijatno, ali ne mogu da kažem ništa loše. On je dobar prema meni, naravno da je sve pozitivno. Nisam se razočarala, čak naprotiv. Neće meni to Taki da zameri, njemu je najbitnije da sam ja u glavi dobro, a to da li sam ja nešto uradila ili nisam, to je moja lična i privatna stvar - rekla je Maja.






 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>