Style

Ljubav

Godišnji horoskop Bik: Od danas im možete čestitati rođendan!

Od danas im možete čestitati rođendan! Bikovi u 2023 dobijaju pomoć planete Jupiter koja će posle 12 godina ući u njihov znak od 16.05. i ostati godinu dana, koja im može pomoći u materijalnom, imovinskom, poslovnom rastu. Godišnji horoskop za znak Bik je pred vama!

 Godišnji horoskop Bik: Od danas im možete čestitati rođendan! Svet Plus




Ova godina može Bikovima doneti veću usmerenost ka prirodi, porodičnoj sigurnosti i potrebu za proširenjem porodice. Godina im donosi puno putovanja i ljubavi na putovanjima. Takodje, mogu imati veoma ambiciozne poduhvate i mogućnost da napreduju u visokim, posebno privatnim poslovima. Emotivno ovo je godina velikih prekretnica od razvoda, do nagle promene emotivnog statusa i biće tu puno turbulencija posebno od 20.04.-15.11.2023. 


Bikovima je ova godina posebno povećana za važne kupovine i investicije, ali moguće odštete, nasledjivanja i berze. Ipak, opreznost je potrebna u davanju novčanih pozajmica ili ulazaka u kredite( dobro razmisliti pre važne odluke!). Ovo je društvena godina i godina u kojoj će Bikovima ipak trebati veći mir da bi ostali zdravi. Najosetljivija tačka ove godine je želudac, kao i pritisak, pa je jako važno obratiti pažnju na ishranu! Srećno!





LJUBAV


Bikovima početak godine može početi sa velikim stresom i nerazumevanjem na polju prijatelja/ emocija, pa neće biti nemogući prekidi. Platonske, ali neočekivane, prolazne emotivne veze otvorene od 14.02. Bikovi koji su u braku posebno moraju obratiti pažnju na period oko Božića jer može dolaziti do velike osetljivosti i nerazumevanja, kao i poslednja dva dana Februara meseca sve do 16.03 koji može doneti osećanje nesigurnosti, udaljenosti i loše komunikacije.

Mart mesec može biti mnogo lakši posebno za Bikove koji planiraju potomstvo, a i iz razloga što Venera vaša vladajuća planeta ulazi u vaš znak od 16.03. koji donosi vreme zaljubljivanja, emotivnog budjenja, srećnih aspekata kroz potomstvo i povoljnijih aspekata kroz ljubav i emotivne veze posebno do 3.04. 

Mogućnost naglih prekida i stresa u pojačanju od 4-12.04, kao i problema u dugim vezama od 20-24.03. dok obnove starih veza, susreta može biti pojačana u periodu od 19.04. baš u vreme Solarne Eklipse kada Bikovi ulaze u jedan jako važan period za lični i emotivni rast, bez obzira na manje poteškoće u finansijskoj komunikaciji.

Iako Maj može krenuti turbuletno i praćen osetljivim aspektima zbog Pomračenja Meseca 5.05 gde će većina Bikova imati velike izazove na porodično – bračnom nivou, ipak druga polovina maja, kao i veći deo juna može biti jako dobra Bikovima koji planiraju zajednički život, dete, sredjivanje stambenog prostora, kao i za Bikove koji se mogu vratiti starim ljubavima. 


U junu je jako važno obratiti pažnju na porodične odnose koji mogu kvariti vezu, kao i mešanje drugih, i problem u komunikaciji koja Bikovima ove godine puno može smetati. Veoma je važno ako pored sebe imate osobu koju volite, da naučite da budete manje svojeglavi! 

Druga polovina juna je veoma pozitivna za zaljubljivanja i jake utiske. Leto može biti veoma provokativno zbog uticaja retrogradne Venere u Lavu, pa nagli prekidi, finansijski troškovi, tenzije jesu pojačane u periodu od 17.07.-17.08. posle čega se malo mogu smiriti veze, ali će biti i mnogo letnjih avantura.


Bikovi mogu osetiti ove godine da su prepoznali idealnu osobu, ali može biti poteškoća da se to realizuje i može biti dosta prepreka. 


Septembar je veoma naklonjen za venčanja, veridbe, dobijanje porodice i upoznavanja, dok malo osetljiviji za parove koji su duže zajedno i poslovne prilike voljene osobe, dok Oktobar ponovo nosi provokaciju usled Pomračenja Meseca krajem meseca.

Novembar donosi obnove, nostalgiju, povezanost sa osobama iz prošlosti i nosi spontane momente i ipak osećanje neke telepatske povezanosti, medjutim za one koji se bore sa problemima u dugim odnosima i braku može doneti bolesne odnose, prevare i potpuno udaljavanje.

Decembar je ključan mesec jer može doneti nagle emotivne veze i velika zaljubljivanja, ali razvode i stavljanje tačke na odnos. Bikovima ove godine neće biti dosadno, i biće itekako turbuletno, medjutim pravi odnosi mogu preživeti ovu godinu iz kojih možete naučiti velike lekcije i izvući velike poruke!







POSAO


Bikovi bi od početka godine( posebno period od 10-20.01) nešto poslovno menjali ili pokretali dodatne poslove, medjutim mogu biti skloni fantastičnim idejama, ali obnovi nečeg što su hteli da rade, i kao da mogu osećati da su sad spremniji za veće izazove. Na polju finansija će puno raditi, ali mogu računati da im novac prolazi kroz ruke, iako će imati i neke kupovine koje su želeli u 2022. Bikovi koji planiraju promenu posla odličan period od 21-26.01. 


U februar mogu ući mirnije, ali krenuti u neke važnije promene i imati mogućnost rešavanja nečeg što će im doneti osećanje veće sigurnosti od 11-25.02. Mogućnost važne ponude ili posla 27-28.02 iako ta dva dana mogu imati velike troškove. Posebno Bikovi koji su vezani za poslove u vezi sa umetnošću, medicinom, pedagogijom, gradjevinom, saobraćajem mogu imati važne promene baš od druge polovine februara meseca.

Kraj marta može biti jako dobar za Bikove koji imaju privatne poslove, ali i Bikove koji bi želeli poslovnu promenu, kao i Bikove koji planiraju rad van zemlje( posebno period od 20.03.). Svakako i zbog uticaja Venere u znaku Bika druga polovina marta može doenti olakšanja, iako neće biti neobično već sa početka godine da Bikovi naglo menjaju poslove ili da im se desi da dobiju otkaz što može biti povećano do 6.04 kada je preporuka da dobro razmislite o svojim odlukama!

Medjutim, April može imati sudbinsku notu jer se mogu desiti i srećnije prekretnice, pa da iz jednog pada naglo udjete u rast i napredak i da se stvari pokažu dobre. April može nositi troškove oko auta, stana, ali može doneti dobre finansijske mogućnosti. 


Ulazak u Maj može biti konfuzan, praćen kako i zbog retrogradnog Merkura u vašem znaku osetljivosti kroz poslovne – finansijske dogovore, ali se situacija može smiriti od 10.05. Svakako ulazak srećne planete Jupiter 16.05 doneće period veće zaštite, povoljnosti kroz imovinske, porodične i privatne poslove, ali posebno sreće mogu imati Bikovi koji planiraju rad ili život van zemlje. Maj može biti dobar trgovcima, poljoprivrednicima, ugostiteljima, ali posebno osobama koje se bave hotelijerstvom ili proizvodnjom nečega. Druga polovina maja je odlična za berze, ali povoljna za Bikove koji žele da se vrate starom poslu. U finansijskom smislu treba ulagati u trajne vrednosti.

Leto može biti veoma naklonjeno Bikovima koji se bave javnim poslom, sportom, pedagogijom i oni mogu blistati, ali i Bikovima koji pokreću svoj biznis posebno od 10-29.06. i periodu od 8-27.08. Juli kao i ulazak u oktobar može biti dramatičniji praćen luksuzom, velikim troškovima, ali problemima sa konkurencijom, svadjama, naglim prekidima projektata ili posla. Septembar je odličan za nastavak poslova, ali može doneti i kašnjenja nekih planova, ali zbog retrogradnog Merkura u znaku Device može doneti osetljivost mladjim pripadnicima kroz polje škole, obrazovanja, ispita.

Druga polovina oktobra može doneti sreću i blagostanje kao i pozitivne mogućnosti kroz rad, ali i dobre ponude, koje se moraju rešiti konkretnije i brzo, Novembar može doneti problem sa sujetom i ljubomorom ( iako će Bikovi biti na meti tokom cele ove godine), ali ipak neke srećne prilike kroz posao iako moraju paziti na autoritete i kontrole! 


Decembar je više nego turbulentan jer su moguća poslovna kako prijatna tako i neprijatna iznenadjenja i nagle promene, ali i mogućnosti pojačanih troškova, ali osetljivosti kroz naplatu novca ili inostranstvo. Ipak, Bikovi ovu godinu mogu završiti veoma plodno, iako u poslovnom smislu mogu očekivati neočekivane akcije i promene.







ZDRAVLJE


Bikovima će u ovoj godini trebati mnogo mira, regeneracije, balansa i organizacije da bi ostali zdravi. Iako će imati zaštitu, mogu se nositi sa prethodnim posledicama problema koje se mogu aktivirati na organe za varenje, hronični umor, disajne organe( pripaziti na moguće alergije posebno tokom sredine proleća, kraja leta).


Neće biti neobično ove godine da imaju odredjene intervencije koje će im doneti trajna rešenja i oslobadjanje od svega što je nosilo probleme u prethodnih 4.godine koje ako ne rešite mogu nositi veće probleme od druge polovine jula do kraja godine. Posebno osetljivi meseci su maj, novembar, jul i prva polovina oktobra.

Ova godina je posebno važna za kontakt sa prirodom, kontakt sa vodom i nalaženje nekog mesta za meditaciju i mir koja može pomoći u svim planovima i promenama koje im stoje. Proleće je posebno dobro da pokrenete promenu ishrane i fizičke aktivnosti, a leto da vratite stari sjaj.

Ovo je veoma plodna godina za Bikove koji planiraju porodicu. Promena navika i čišćenje od prošlosti je veoma važno za opšte zdravlje.
 

Kosa nas može progutati i učiniti da izgledamo mnogo starije! Ovo izbegavajte!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>