Ostalo

Sme�no

Viber predstavlja svoju premijum pretplatničku uslugu prvi put na svetu – u Crnoj Gori!

Viber predstavlja svoju premijum pretplatničku uslugu prvi put na svetu – u Crnoj Gori! Pretplatom na uslugu Viber Plus postaju vam dostupne uzbudljive nove usluge i funkcionalnosti – ekskluzivno na raspolaganju članovima pretplatničkog kluba.

Viber predstavlja svoju premijum pretplatničku uslugu prvi put na svetu – u Crnoj Gori! Foto: Promo

Crna Gora je prva zemlja na svetu koju je Rakuten Viber – globalni lider u privatnoj i bezbednoj razmeni poruka i glasovnoj komunikaciji -  izabrao da svoju premijum pretplatničku uslugu od danas učini dostupnu korisnicima u njoj. 

Korisnici iz Crne Gore koji odluče da se pretplate na Viber Plus će biti prvi na svetu koji će imati mogućnost da aktiviraju nove i uzbudljive usluge i funkcionalnosti – dostupne ekskluzivno članovima pretplatničkog kluba. Naravno, sve ostale standardne i do sada svakodnevno korišćene usluge i funkcionalnosti Viber aplikacije će ostati besplatne za sve korisnike širom sveta. 

Za samo $1.99 mesečno, pretplatnici Viber Plusa će imati na raspolaganju dodatne vrednosti iz novih funkcionalnosti koje aplikacija nudi – uključujući:

Viber bez reklama: Koristite Viber bez pojavljivanja reklamnog sadržaja treće strane – I fokusirajte se na komunikaciju – bez ometanja; 

Otključan pristup stikerima koji se naplaćuju: Istaknite se uz visoko-kvalitetne i izražajne pakete stikera koji se naplaćuju standardnim korisnicima – i pojačajte vaše prepiske uz tematske vizuale za svaku manje ili više važnu priliku;  

Tehnička podrška - uživo: Premijum korisnicima će biti dat prioritet u pružanju usluga podrške od strane našeg tima za korisničku podršku. Ovo znači da ćete danonoćno imati na raspolaganju ličnu pomoć kroz samo jedan klik – ako budete imali neki problem ili vam bude bila potrebna pomoć bilo koje vrste u vezi aplikacije; 

Jedinstvene ikonice aplikacije: Promenite vašu reprezentativnu ikonicu na Viberu – na mobilnim ili desktop uređajima – u jedinstveni vizual poput jednoroga, tema koje sadrže prikaz noći ili bljeska i ostalih; 

Svi članovi Viber Plus pretplatničkog kluba će dobiti i verifikacioni bedž uz njihov avatar (profilnu sliku) čime se potvrđuje njihova premijum pretplata. Kako bi se ova nova usluga aktivirala, korisnici će prvo kliknuti na “Još” u donjem desnom uglu aplikacije – a zatim na naznačenu Viber Plus funkciju kako bi započeli proces.  

"Kroz uvođenje naše premijum pretplate napokon smo u mogućnosti da našim brojnim čestim korisnicima i ljubiteljima učinimo dostupnim poželjne nove funkcionalnosti i iskustva”, napominje Atanas Rajkov, Podpredsednik odeljenja za razvoj aplikacije Rakuten Viber. “Uz Viber Plus šaljemo poziv zajednici Viberovih korisnika da prvi pristupe najnovijoj tehnologiji i industrijskim standardima kroz medijski sadržajno bogatu komunikaciju – predvođeni od strane naših vernih korisnika iz Crne Gore”. 

Ova usluga će fazno biti dostupna u ciljnim regionima sveta – počevši sa Crnom Gorom, Češkom Republikom, Švajcarskom, Kuvajtom i Australijom. Dodatne Viber Plus funkcionalnosti nalaze se već u fazi razvoja i biće uskoro predstavljene. Sve trenutno dostupne usluge i funkcionalnosti na aplikaciji Viber će ostati besplatne za sve standardne korisnike Vibera. 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>