Lepota

Ljubav

Frizure inspirisane sedamsetim godinama, stoje svakoj ženi!

Frizure inspirisane sedamsetim godinama, stoje dobro svakoj ženi! Najbolja stvar je ta što ih je lako održavati i stilizovati.

Frizure inspirisane sedamsetim godinama, stoje svakoj ženi! Screenshoot/Instagram




Ovog leta oni predlažu da inspiraciju za svoju novu frizuru potražimo u sedamdesetim godinama prošlog veka. U nastavku donosimo tri frizure koje su bile apsolutni hit te decenije, a sigurni smo da kada vidite kako stoje, nećete moći da sačekate da ih i sami isprobate. Najbolja stvar je ta što ih je lako održavati i stilizovati.



Inspririsani frizurom Fare Fosit

Ova frizura nedavno je pokosila TikTok. Ne postoji influnserka koja je nije isprobala frizuru koju je nekada nosila čuvena Fara Fosit. Sigurni smo da vam je ne moramo puno ni opisivati, jer čim vidite ime ove frizure, jasno vam je o čemu se radi. Ova frizura je savršena ako ste stepenasto ošišani, a što je razbarušenija i ima više volumena, to je bolja. Krajeve kose isfenirajte prema napolje s velikom četkom i sve to onda dobro razbarušite. Jako jednostavno, a jako efektno. Modernu verziju zapravo je popularizovala skandinavska influenserka Matilda Djerf.


Sitne pletenice

Ako ste imalo prisutni na društvenim mrežama, sigurno ste primiteli da mnoge vaše omiljene influenserke nose sitne pletenice. Umesto da raspuste šiške, one dva pramena uz lice ispletu u sitne pletenice. To izgleda jako slatko i savršeno je za leto.


Visoki rep

Sedamdesetih je volumen bio u centru pažnje pa tako ni repovi nisu bili ravni i tanki. I dok smo neko vrieme bili fokusirani na zalizane frizure i niske repove i punđe, ovog leta okrećemo se volumenu. Visoki repovi su stilizovani, a krajevi su isfenirani prema napolje. Savršena frizura za letnje izlaske, zar ne?
 

Vaskršnja pogača za početnike! Korak po korak! (RECEPT)

Kraljevska i pastelno plava boja za jaja! Bez hemije! (RECEPT)


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/still

Povezane vesti:


>