Region

Svet

Teodora Džehverović je žrtva ucene bivšeg saradnika! Preti joj video snimkom!

Teodora Džehverović je žrtva ucene bivšeg saradnika, koji joj preti da će objaviti njen po**o-video snimak da bi joj se osvetio zato što je raskinula saradnju s njim.

Teodora Džehverović je žrtva ucene bivšeg saradnika! Preti joj video snimkom! Screenshoot/Instagram

Na nekoliko Tiktok profila može se čuti sporni klip.


Taj čovek je već objavio audio-snimak, na kojem se čuje pevačicin glas tokom se**ualnog odnosa, pa je ona poslednjih dana u velikom strahu šta će se desiti jer se uverila da je spreman na sve.Na nekoliko Tiktok profila može se čuti sporni klip. Na jednom od njih u opisu stoji da se na njemu čuju Teodora Džehverović i košarkaš Partizana Matijas Lesor, s kojim je nedavno dovođena u vezu. Ipak, tu se ne čuje ništa osim navodnog Teodorinog glasa, a kako saznajemo, Lesor je u celu priču umešan ni kriv ni dužan jer se na njemu nalazi jedan od njenih bivših partnera s kojima se zabavljala u prošlosti.

- Taj Teodorin bivši saradnik u svom posedu ima i video-snimak akcije koju je na Tiktoku objavio kao audio. Otkad je čula i videla da je to izašlo, ona je pod velikim stresom. Zato se i nije oglašavala, iako su je mnogi mediji zvali za komentar povodom ovog snimka, koji je za nekoliko sati postao viralan na Tiktoku i Tviteru. Svi su ubeđeni da je autentičan i da se na njemu čuje Teodora. Mislila je da će to da prođe, ali kad je saznala ko stoji iza toga, postalo joj je jasno da se neće na ovom završiti - priča izvor i dodaje:

- U pitanju je jedan njen ogorčeni bivši saradnik koji ne želi novac, već želi da joj se osveti zbog toga što je bila nekorektna tokom njihove saradnje. On u svom posedu ima i njene navodne eksplicitne video-snimke koje planira da plasira putem društvenih mreža. Da li će to uraditi i kada, to niko ne zna. Iako ona pokušava to da zataška, vrlo je verovatno da će on iz pakosti te snimke uskoro objaviti, što će biti veliki problem za Teodoru - završava izvor.Audio klip se nalazi OVDE.
 

Serija Crna svadba 2: Borba dobra i zla se nastavlja!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo

Povezane vesti:


>