Region

Svet

Region

Film Nedelja: Ovo su glavne uloge u filmu o Džeju!

Film "Nedelja" inspirisan je likom i delom jednog od naših najboljih pevača Džeja Ramadanovskog. Ovo su glavne uloge u filmu o Džeju!

 Film Nedelja: Ovo su glavne uloge u filmu o Džeju! Screenshoot/Instagram





Producenti u najvećoj tajnosti drže lokaciju, scenario i glumačku postavu.

Jedna od glavnih uloga u filmu, koji bi na jesen trebalo da ugleda svetlost dana, pripala je Anici Dobri. Ona će, kako se saznaje, tumačiti lik i delo najvažnije osobe u pevačevoj karijeri - Marinu Tucaković.




Budući da je upravo pokojna hitmejkerka od siromašnog dečaka iz doma napravila zvezdu čija je biografija zavredela ekranizaciju, ne treba da čudi što će i njega uloga u filmu biti centralna. 

Zbog toga, producenti su odlučili da upravo Anici Dobri dodele tu ulogu, jer osim što je vrhunska glumica, ona je uz supruga Miću Sovtića svedočila velikom prijateljstvu i poslovnoj saradnji Marine i Džeja, piše Alo.

Kako je Republika pisala, na tajnoj lokciji na Dorćolu uhvatili su Huseina Alijevića, poznatijeg kao Husu iz nekadašnje popularne dens grupe "Bit strit", ​koji će u filmu "Nedelja" glumiti pokojnog Džeja, a pored njega će se naći i glumac Marko Janketić.



Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 



Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Republika

Povezane vesti:


>