Style

Ljubav

Mesečni horoskop za april i maj kada je novac u pitanju!

Astrolozi nekim znakovima Zodijaka prognoziraju da će biti na dobitku. Da li ste među njima? Pogledajte mesečni horoskop za april i maj kada je novac u pitanju!

Mesečni horoskop za april i maj kada je novac u pitanju! Peakpx





Novčani horoskop je finansijska astro prognoza koja tumači aspekte zvezda i planeta na vaše polje posla i novca.



Ovan

April će vas obradovati prijatno poklonima i neočekivanom zaradom. U maju će biti prilike da pronađete novi poziv za sebe, što će dovesti do uspešnih odluka.



Bik

U aprilu bi trebalo da se odlučite za pravi cilj, a onda će prilike koje su se pojavile pomoći u povećanju prihoda. Maj će vas obradovati poverenjem u vaše sposobnosti i novčanom dobiti.



Blizanci

U aprilu ćete morati da se potrudite da biste pokrenuli novi izvor prihoda. U maju će se finansijska situacija razvijati na najbolji način.



Rak

Pojednostavite neradne alate i poboljšajte one koje rade. U aprilu morate pokazati razboritost i prilagoditi se visokim prihodima. U maju će se vaše dugogodišnje nade ostvariti i možete da postignete nove visine.



Lav

U aprilu vas očekuje neočekivana sreća koja će vam donijeti finansijski prosperitet. Maj obećava nova profitabilna poznanstva. Što se novca tiče, sve će biti stabilno.



Devica

U vašem je interesu da steknete nezavisnost od javnog mnjenja. U aprilu će finansijsko pitanje biti ključno. U maju ćete biti zainteresovani za obećavajuće kreativne pravce, ali u svakom slučaju poštujte finansijsku disciplinu.






Vaga

April će doneti neočekivana iznenađenja i poklone. U maju će se pojaviti finansijska podrška vašeg okruženja, ali treba da se držite razumne potrošnje.



Škorpija

U finansijskim stvarima, nemojte dozvoliti emocionalnu potrošnju. April će obradovati novim idejama i alternativnim rešenjima. U maju će biti potrebno pojačati radni tempo. Budite strpljivi i cenite ono što ste već postigli.




Strelac

U aprilu ćete imati priliku da se oslobodite viška i promijenite situaciju. U maju počinje povoljan period. Sva kreativna dostignuća mogu doneti veliku sreću.



Jarac

April će doneti inovativne misli, a vi možete početi da privlačite dodatne resurse. U maju stiže isplativa finansijska ponuda, koja će doneti prijatne bonuse.




Vodolija

U aprilu će vam najbolja opcija biti saradnja sa novim partnerima. Maj nije stabilan po pitanju novca, ali neće izazvati veliku zabrinutost.




Ribe

U aprilu ćete imati priliku da postignete finansijsku harmoniju. Radite na svom imidžu. Maj će vas zadovoljiti profitabilnim okolnostima u finansijskom sektoru.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/krstarica

Povezane vesti:


>