Zadruga

Parovi

Majka Zvezdana Slavnića ima Pandorinu kutiju! Da li će time uništiti Anu?! (VIDEO)

Zvezdan je majci rekao jednu tajnu pred ulazak... Majka Zvezdana Slavnića ima Pandorinu kutiju! Da li će time uništiti Anu?!

Majka Zvezdana Slavnića ima Pandorinu kutiju! Da li će time uništiti Anu?! (VIDEO) Screenshoot/Youtube





Zvezdan Slavnić pred ulazak u rijaliti "Zadruga 6" ostavio je majku Slavicu na čuvanje Ani Ćurčić, što govori samo koliko joj je verovao u tim trenucima. 

Ana je vodila računa i plaćala dom u kome je Slavica bila. 

Međutim, kako se sada saznaje, u jednom trenutku Zvezdanova majka napustila je dom, sve do trenutka dok joj se nije slošilo, nakon čega ponovo završava u domu, pod osmatranjem nadležnih.



- Ana je vodila računa o Slavici, to što sada Slavica priča, vidi se da je bukvalno prisiljena ili žena neće da ima Slavniće nad glavom, pa joj je lakše ovako da govori šta im odgovara. Ana je u jednom trenutku izvela Slavicu napolje, jer joj je bilo bolje, a onda je ženi ponovo pozlilo, pa su je vratili tamo, šta će, bolje da bude okružena stručnjacima, nego da joj bude loše - govori blizak izvor za Republiku i dodaje:


- Slavici je sada dobro, ima stručnjake koji je obilaze, Šmizla često odlazi da je poseti. Sada je ona preuzela tu odgovornost i ništa joj ne fali, bar ono što ja znam. Ana i Slavica su mnogo bile bliske, pričale su o svemu, o Zvezdanu, komentarisale šta se dešava, Slavica je upoznata sa svim problemima koje su oni imali. 


Videla sam šta je govorila za Anu, to je baš ružno, gde će joj duša, da posle svega što je Ana uradila za nju, za njih generalno, tako da joj vrate, ovo je stvarno ružno. Zvezdan je majci rekao jednu tajnu pred ulazak, niko ne zna o čemu se tu radi, ali nešto je Slavici rečeno, što ju je izbezumilo. Žena je upoznata sa svim njegovim delima.
-

 

Stiže prvi retrogradni Merkur! Sve će nas naterati da zastanemo!



Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika

Povezane vesti:


>