Region

Svet

Majka Darka Lazića poručila: Žena će ti doći glave!

Majka pevača Darka Lazića je jako zabrinuta za njega!  Ja sam znala da će doći do komplikacija. Osećala sam to. Poručila je, "ta žena što se cereka pored tebe, ona će ti doći glave!"

Majka Darka Lazića poručila: Žena će ti doći glave! Screenshoot/Instagram

Darko Lazić nedavno se podvrgao operaciji zatezanja kože, a sada je zbog komplikaciija ponovo završio u bolnici.Lazić je po savetu lekara morao da miruje kako mu se ne bi pogoršalo stanje, što on nije ispoštovao, pa je došlo do krvarenja. Darko je to i sam priznao, pa se svojim pratiocima javio iz bolničkog kreveta dok mu je društvo pravila supruga Kaća.

Pevačeva majka ne može da dođe sebi od kada je na portalima videla da se Darku stanje iskomplikovalo. Kako je istakla, ona je znala da će se to dogoditi, jer njegova supruga Katarina uopšte ne vodi brigu o njemu i njegovom oporavku.


- Jako mi je loše zbog svega. Ja sam znala da će doći do komplikacija. Osećala sam to. Lepo sam vam rekla. Ne mogu da pričam više. Molim mog sina, ovako javno, kad ne mogu da ga dobijem na telefon danima: sine moj, kad te puste iz bolnice, dođi svojoj kući kod majke, da te čuvam i negujem. Ta žena koja se sad cereka pored tebe, dok tebi nije dobro, ona će ti doći glave -rekla je uznemirena majka Darka Lazića Branka za Kurir.


Podsetimo, Darko je na Instagramu jaukao od bolova, a mnogi su primetili koliko je bled i iscrpljen.

- Moram da budem ovde dok se ne smiri krvarenje. Ne mogu da ustanem. Biću dobro, ja se nadam, biće sve okej. Bio sam malo nemiran, doktori su sve dobro odradili. Moja žena gleda lajv, a sedi pored mene. Verovatno sam joj lepši preko ekrana. Neka pišu loše komentare, oni postoje da bi se pisali. Ti ljudi ne žele prvo sebi dobro, a kamoli drugima, ja im želim sve najlepše. Hvala svima koji mi žele dobro i koji mi žele brz oporavak - rekao je Darko.


Lazić se svojevremeno podvrgao operaciji smanjenja želuca, nakon koje je drastično smršao. On je skinuo 109 kilograma, a onda je rešio da zategne višak kože na telu.

- Izgubio sam mnogo kilograma i zbog toga mi baš visi koža. Moram što pre na operaciju zatezanja, uskoro ću sve to rešiti - rekao je pre operacije pevač. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika

Povezane vesti:


>