Zadruga

Parovi

Tara Simov se oglasila iz bolnice! Došlo je do trovanja!

Bivša zadrugarka otkrila kako se sada oseća! Tara Simov se oglasila iz bolnice! Izgubila sam svest... Došlo je do trovanja!

Tara Simov se oglasila iz bolnice! Došlo je do trovanja! Screenshoot/Instagram




Bivša zadrugarka Tara Simov, koja je u drugom stanju, hitno je hospitalizovana, zbog čega su mnogi pomislili da će se danas poroditi.

Inače, Tara je nedavno zabinula mnoge kada je otkrila da se suočava sa kamenom u bubregu tokom trudnoće, pa je iskoristila priliku da pratioce pita za savete i iskustva.

Tara je objavila fotografiju iz bolnice, gde se vidi da je prikačena na infuziju, a sada se oglasila i otkrila kako se oseća i da li se prevremeno porodila.


- Dobro sam, držim se. Došlo je do nekog vida trovanja, ne znamo još sigurno šta se desilo, povraćala sam preko 20 puta, izgubila svest, zbrinuta sam u GAK Niš, gde mi je sva neophodna medicinska pomoć pružena, ovim putem bih se zahvalila i doktorima i medicinskoj sestri na brizi i pomoći - rekla je Simova i dodala:


- Trenutno sam malo konfuzna i malaksala, ali biće sve u redu, beba je dobro što je najvažnije - saopštila je Tara Simov.
 

Pekarsko testo od kog možete praviti hleb ili razne vrste peciva! (RECEPT)

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika

Povezane vesti:


>