Style

Ljubav

Horoskop: Sedam rečenica kojima možete iznervirati Ovna!

Horoskop nam donosi sedam rečenica kojima možete iznervirati najtvrdoglaviji znak Zodijaka -Ovna! Oni su impulsivni, nesputani, strastveni, harizmatični, hrabri, temperamentni, prkosni i tvrdoglavi. 

Horoskop: Sedam rečenica kojima možete iznervirati Ovna! Peakpx





Sve ovo OVNA čini jednim od najzanimljivijih, ali i najkomplikovanijih horoskopskih znakova.




1. "Sigurno ti ne treba pomoć?"

Ne, ne treba im pomoć i prestanite ih to ispitivati. Ovnovi su nezavisni, vole stvari raditi po svom i ne vole zavisiti od drugih. Ako budu trebali vašu pomoć, sami će je tražiti, ali i dalje im neće odgovarati ako se budete previše petljali u njihov posao.


2. "Ovo si pogrešno napravio."

Konstruktivna kritika pojam je koji ovnovi ne priznaju. Obično se nalaze u ulozi vođe i teško prihvataju savete drugih, čak i ako im je u interesu da te savete poslušaju i primene.



3. "Strpi se malo."

Tražite od njih nemoguće. Ovnovi nemaju strpljenja, to jednostavno nije u njihovoj prirodi. Oni sve žele odmah i sad.







4. "Ponašaš se kao dete."


Naravno, neće to priznati, ali ovnovi su svesni svoje famozne tvrdoglavosti i kratkog fitilja. Njihove "tantrume" često upoređujemo s dečjima, ali za razliku od mališana kojima ćemo pomoći da prebrode taj izliv negativnih emocija, od ovnova ćemo se jednostavno skloniti dok se ne smire. Ako u raspravi istaknete da se ponašaju kao deca, samo ćete potpaliti vatru koja gori u njima.


5. "To ti neće uspeti."

Kada izgovorite ovu rečenicu, ovnu ćete dati pogonsko gorivo za ostvarivanje nauma. Uživaće u tome da vam dokaže da ste bili u krivu.




6.  "Daj se smiri."


Ovakav pokušaj smirivanja generalno ne funkcioniše prilikom komunikacije s nekim ko je nervozan, bez obzira na horoskopski znak. Međutim, kada je ova rečenica upućena ovnu, budite sigurni da ćete ga samo dodatno naljutiti i potpiriti nervozu.



7. "Prestani pričati."


Ovnovi su jako komunikativni i stalo im je do toga da izraze svoje mišljenje, a jedno je sigurno – oni imaju mišljenje o svemu i ne ustručavaju se podeliti ga sa drugima. Možda se ponekad stvarno malo previše raspričaju, ali to je jednostavno deo njihove osobnosti i ućutkivanje im teško pada jer dobiju utisak da ih ne želite saslušati.
 

Hit proleća! Frizura koja kosi daje volumen!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/zadovoljna.dnevnik.hr

Povezane vesti:


>