Region

Svet

Nemanja Nikolić doživeo infarkt za volanom! U autu su bila i deca!

Zvezda Granda Nemanja Nikolić doživeo je infarkt za volanom! U autu su bila i njegova deca, kao i supruga, ispričao je pevač.

Nemanja Nikolić doživeo infarkt za volanom! U autu su bila i deca! Screenshoot/Instagram


Nemanja Nikolić otkrio je u jednoj emisiji kako je doživeo infarkt za volanom dok su žena i deca bili sa njim u autu, ali je hitnom reakcijom lekara uspeo da preživi, a posledice po njegovo zdravlje su ostale trajne.

Kako kaže, rano je počeo da se bavi muzikom, pa je zbog toga prestao da se brine o svom zdravlju, što je dovelo do ozbiljnih zdravstvenih komplikacija kasnije.


On je gostujući u jednoj emisiji otkrio sve o agoniji kroz koju je prošao, kao i bolu koji je osetio tada, te ističe da to nikada ne može zaboraviti.


- Samo zahvaljujući sreći sam dobro prošao. Iako sam sada dobro, nikada neću zaboraviti taj dan. Doživeo sa infarkt u kolima za volanom. Sa mnom su bila deca i supruga. Bio je januar, krenuli smo u igraonicu na dečiji rođendan. Na 200 metara od igraonice osetio sam neopisiv bol u leđima, kao da mi je neko zario nož u leđa. Taj bol je trajalo oko 15 sekundi - objašnjava pevač.

Kaže da je uspeo da ih doveze i tada je samo ispao iz auta. Bio je mokar, kao da ga je neko polio vodom. Nije bio svestan šta se dešava. U roku od 5 minuta bio je u bolnici.

- Sve se dešava u nekoliko minuta. U tom trenutku sam imao prtisak 230 sa 168. Odmah su mi dali lek pod jezik, a na EKG-u se videlo da sam imao infarkt. Nije bilo nikakve intervencije. Lekari su mi rekli da sam mlad i da imam zdravo sportsko srce, pa je to tako. Na njemu mi je ostao ožiljak od nekoliko milimetara. Dobio sam lekove koje moram da pijem ceo život, od njih nisam mogao da funkcionišem. Uspavljivali su me i usporavali. Čak je moja supruga pisala na njima dečija imena, kako bih pio - govori sa uzdahom Nemanja.

 

Napitak za mršavljenje! Bez dijete i vežbanja smršajte za samo 5 dana! (RECEPT)Od tada se dosta promenio, a priroda i pecanje su mu utočište i spas. Trudi se da stres svede na minimum. A od tog trenutka, retko kada seda za volan, jer se nikako ne oseća prijatno.

- Sada se najviše trudim da budem psihički dobro, jer mislim da svaka bolest, jednim delom, ide iz glave. Ribolov mi je mnogo pomogao. Slušaš ptice, detlića, budiš se u prirodi. Prelepo. Čovek mora da nauči da sluša tišinu, a ja sam to naučio. Tišina je lek - zaključuje Nemanja u emisiji "RTS Ordinacija".

 

Hrkanje i narodne metode koje pomažu da se rešite ove užasne navike!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink

Povezane vesti:


>