Region

Svet

Pevačica Nada Topčagić ostala željna ljubavnih avantura!

Pevačica Nada Topčagić  ostala željna ljubavnih avantura jer su joj obraz i čast bili ispred svega. Nisam se preko kreveta gurala na estradu.

Pevačica Nada Topčagić  ostala željna ljubavnih avantura! Screenshoot/Instagram


Poznata folkerka koja i danas pleni šarmom i humorom tvrdi da je, kao devojka, pored atraktivnog izgleda i harizme, veoma vodila računa da ne napravi neki kiks, koji bi joj možda i pomogao u karijeri, ali bi je koštao ugleda, do kog je, kako kaže, veoma držala.

- Kad sam zagazila na estradu, udvarali su mi se imućni muškarci iz javnog sveta, menadžeri i vlasnici raznih građevinskih firmi koji bi me zapazili dok sam pevala na veseljima. Nikad nisam bila žena koju je zanimao nečiji stalež, novac, koliko je bogat i čime se bavi - ispričala je Nada Topčagić.


 Nisam se preko kreveta gurala na estradu. Bila sam odmerena žena, a čitave horde muškaraca su trčale za mnom! Bila sam zanosna plavuša, u rangu Lepe Brene, Suzane Mančić i drugih fatalnih žena. Ma, bre, prava Merilin Monro! Da sam prihvatila udvaranja raznoraznih tadašnjih punišića, mogla sam iz svoje vile da gledam u more, ali ne. Ja sam svaki korak gledala da mi bude ispravan i pošten. Zato sam se sama probijala, bez ičije pomoći. 


Možda se zbog toga nisam kompletno iživela. Mladi danas rade šta hoće, prođu kroz sve, žive ga za sve pare! Moje generacije su pazile, znalo se kako se uđe u vezu s momkom, kako se vodi ljubav i gde. Ovo danas možeš na krovu auta da se kresneš i još će da ti aplaudiraju. Mnogo se razlikuje vreme, a ne pričamo o velikom razmaku godina.


Međutim, s ove distance i da može da vrati vreme, pevačica ističe da bi opet postupila isto.

- Ipak, ne kajem se. Obraz je obraz, a ko hoće da bude raskalašan, široko mu polje. To je kao na estradi. Ima ovakvih i onakvih pevačica i ništa se ne da sakriti. Zna se sve za svakog ko je kakav - zaključila je Nada Topčagić.

Neki vitamini ne smeju da se uzimaju zajedno, a neki treba da idu u paru!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink


>