Zadruga

Parovi

Ardijan Ajdarpašić učestvovao u jednom muzičkom takmičenju. Pogledajte snimak!

Ardijan Ajdarpašić, brat Mensura Ajdarpašića, učestvovao je u jednom muzičkom takmičenju! Pogledajte snimak sa audicije!

Ardijan Ajdarpašić učestvovao u jednom muzičkom takmičenju. Pogledajte snimak! Instagram.com/printscreen

Ardijan Ajdarpašić, brat bivšeg učesnik rijalitija "Zadruga" Mensura Ajdarpašića, nedavno je uhapšen je u akciji "Virtus" zajedno sa Baraninom Stojanom Dabanovićem. Kako prenose mediji, u akciji je zaplenjeno 489 kilograma kokaina, a njima je određen pritvor do 120 dana.

Podsećanja radi, ovo nije prvi put da Ardijan ima probleme sa zakonom.


Naime, kako su tada pisali mediji, Mensurov brat svojevremeno je hapšen zbog sumnje da je u u maju 2019. godine u jednoj kladionici pokušao da izvrši ubistvo, kada je ranio sugrađanina Vasilija Vasa Boškovića. Prema tadašnjem pisanju crnogorskih medija, i napadač i žrtva su poznati policiji i označeni su kao bezbednosno interesantne osobe koje sarađuju sa dva različita klana.


Međutim, ovo nije prvi put kada je javnost upoznala Ardijana Ajdarpašića. Naime, Mensurov brat je svojevremeno pokušao da uplovi u pevačke vode, kada se prijavio za muzičko takmičenje "Pinkove zvezde".

Ajdarpašić se pojavio na audiciji, predstavio imenom i prezimenom rekavši da dolazi iz Bara i da ima 16 godina i zapevao pesmu Saše Matića "Samo ovu noć",  a zatim i "I tebe sam sit kafano" od Harisa Džinovića.
Evo šta kaže Menusur:


- Ne pišite laži. Prestanite! Tužiće redom ko je pisao. Nemojte o tome da pišete niti da objavljujete, to nije istina - demantovao je Mensur navode crnogorskih "Vijesti" za Pink, a kada su novinari izrazili želju da se čuju sa Ardijanom, Mensur više nije odgovarao na poruke.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika

Povezane vesti:


>