Zadruga

Parovi

Milena Kačavenda rešila da obelodani sve! Slavniću se ne piše dobro!

Kuma je donela pisma u jednoj emisiji ali do sada se nije znalo šta u njima piše... Milena Kačavenda rešila da obelodani sve! Slavniću se ne piše dobro!

Milena Kačavenda rešila da obelodani sve! Slavniću se ne piše dobro! Screenshoot/Instagram





Milena Kačavenda, kuma Ane Ćurčić nedavno se pojavila u emisiji "Amidži šou" a sa sobom je ponela pisma Zvezdana Slavnića koje je slao iz zatvora nevenčanoj supruzi, koju je prevario sa Anđelom Đuričić.

Do sada nije bilo poznato šta detaljno piše u pismima, a Ana je nekoliko puta pripretila Zvezdanu da će otkriti šta se sve nalazi u njima.



Dok se čeka taj trenutak, kuma Milena preuzela je stvari u svoje ruke i za Pink odlučila da obelodani sadržaj jednog pisma. Naime, Zvezdan Slavnić je pre nekoliko dana tvrdio da ne zna ko je Milena Kačavenda, a kako bi ga demantovala, ona je objavila deo pisma u kom piše sledeće:

Jer mi takva trebaš, ja sam opčinjen tobom i jako puno zaljubljen i želim da tako i ostanem, zauvek, jer samo mi ti trebaš. Sve i svi ostali su toliko nebitni, da je to blago rečeno. Koliko te volim, samo ti znaš i mislim da je dovoljno minimum za još dva života. Ljubi mi decu, pozdravi mi Slavku i Milu, Kačavendu i sve koji su me pozdravili - pisalo je u pismu, a nakon spiska šta mu je sve potrebno, napisao je:

Eto živote, za to se pozajmi, ja ću ti dati - napisao je Slavnić.


Pismo možete videti klikom OVDE.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink

Povezane vesti:


>