Zadruga

Parovi

Ljuba urnisala zadrugarku! Anđela Đuričić je jedna vrlo izvitoperena osoba!

Ni Ljuba Pantović nije propustila priliku da iskomentariše dešavanja u rijalitiju "Zadruga 6" pa je urnisala zadrugarku! Anđela Đuričić  je jedna vrlo izvitoperena osoba!

Ljuba urnisala zadrugarku! Anđela Đuričić  je jedna vrlo izvitoperena osoba! Screenshoot/Instagram

Od kada je pogazila svoje moralne kodekse i principe i pred milionima gledalaca uplovila u vezu sa 22 godine starijim, oženjenim Zvezdanom Slavnićem, Anđela Đuričić je na meti oprečnih, često i uvredljivih komentara. Njene postupke analiziraju gledaoci, javne ličnosti, bivši učesnici "Zadruge", a sada je svoj sud dala i Ljuba Pantović.

Ljuba nije propustila glavna dešavanja vezana za aktuelni ljubavni trougao, a o Anđelinom ponašanju kaže:

Smatram da ovo nije njen maksimum, daleko je ovo od onoga šta ona može da pokaže. Ona je jedna vrlo izvitoperena psihološki gledano osoba. Ima ona mnogo gore fetiše. 

Fetiš ka stopalima je mnogo manji od fetiša da voliš da te neko pljuje, vređa i maltretira, a činjenica je da ona to voli. Ja vidim da Zvezdan pomera granice, pojačava, da vidi dokle to kod nje može da ide - rekla je Ljuba o Anđeli Đuričić, pa se osvrnula na zadrugarke.

- U svakoj sezoni ima bar tri, četiri prostitutke. Mi svi znamo ko su, njih samo prikriva to što nisu ustale i rekle da jesu - otkrila je Ljuba Pantović.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink


>