Lepota

Ljubav

Hit proleća! Frizura koja kosi daje volumen!

Hit proleća je frizura koja kosi daje volumen! Pristaje baš svakom obliku lica, pa ako razmišljate o promeni eto ideje...

Hit proleća! Frizura koja kosi daje volumen! Screenshoot/Instagram/aoki_hair
Kao i svake sezone, i ove će se nametnuti novi trendovi, što je posebno vidljivo kada su frizure u pitanju.Za kosu često znamo reći kako je naš najlepši ukras i detalj koji ima sposobnost da transformiše ceo naš izgled, ali i pruži mu određenu svežinu koju volimo videti u prolećnim danima.Zato ove sezone nosimo slojevitu frizuru!

Naime, slojevi u kosi imaju status kultnog klasika, a razlog za to je poprilično jednostavan - ova frizura svakoj kosi pruža dozu šarmantne razigranosti.Takođe, jedan od razloga zašto je ova frizura omiljena jeste to što pristaje baš svakom obliku lica, bez obzira na to radi li se o dugačkoj kosi, bobu, frizuri sa šiškama...Ako razmišljate o promeni frizure ovog proleća, znajte sa slojevima nema greške.


Ova frizura idealan je odabir i ako imate tanku kosu jer će stvoriti utisak volumena, a odlično će izgledati i u kombinaciji sa šiškama koje su ovog proleća takođe jedan od velikih trendova.
 

Nataloženi toksini u organizmu mogu se eliminisati ovom hranom!

Viber

Autor: O.J
Izvor: elle.rs


>