Zadruga

Parovi

Moka Slavnić podelio fotografiju Šmizle i svoje bivše supruge!

Moka Slavnić, otac aktuelnog zadrugara Zvezdana Slavnića, podelio je fotografiju Šmizle i svoje bivše supruge, odnosno Zvezdanove majke!

Moka Slavnić podelio fotografiju Šmizle i svoje bivše supruge! Screenshoot/Instagram
Da će se Jovana Novakov Šmizla okrenuti protiv Ane Ćurčić, budući da su bile dugogodišnje prijateljice, niko nije mogao ni da pomisli. Međutim, nakon Aninog ulaska, Jovana je promenila priču i stala na stranu Zvezdana Slavnića, a potom redovno počela da se viđa sa Mokom Slavnićem

Ono što je sada sve iznenadilo jeste fotografija koju je Jovana podelila na Instagram. Naime, poznato je da je Zvezdanova majka, Slavica u domu za stare i da ju je svojevremeno Ana svakodnevno obilazila, što je sada očigledno nastavila Šmizla. 

Jovana je Zvezdanovoj majci zamaglila lice, kako se ne bi videlo o kome se radi, ali je Moka napisao da je u pitanju njegova bivša supruga. 

- Šmizla i Zvezdanova mama, Slavica - napisao je Moka. 


Inače, kako se spekulisalo, Moka i njegova bivša supruga nisu u dobrim odnosima, a priča se i da ne mogu očima da se vide. 

Komentari su se nizali jedan za drugim, dok su neki podržavali, sa druge strane, bilo je i onih koji su mišljenja da je u pitanju sve marketinški trik i da je sve dogovor.
 

Većina nas ne voli da da čuje zvuk svog glasa. Za to postoji objašnjenje! 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika


>