Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 20. marta do 26. marta 2023. godine!  Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus
Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:VAGA

Hrana

U jednom trenutku ste dobro, mirno – a u drugom vas uhvate nemiri i samo gledate šta ćete da pojedete. U tim momentima se impulsivno zatrpavate slatkišima i grickalicama.

Ljubav

Previše je planeta u partnerskom polju, a vaša vladarka Venera se nalazi u znaku Bika – energiji koja nije vama bliska i razumljiva. Ovo bismo mogli da prevedemo kao – stabilnost u vašim emotivnim relacijama postoji trenutno, ali samo zato što ste vi lično odabrali da napravite kompromis i balansirate ili zato što ste najveći deo svoje pažnje skrenuli na obaveze i posao. Za sada će ovako funkcionisati….do kada – videćemo. Slobodne Vage – zainteresovanih za vas ima, ali ne bih rekla da imaju pravu taktiku – ili vas svojim postupcima odbijaju, ili vas baš niko od „udvarača“ ne privlači. Eventualno neko preko posla…..

Posao

Vaš način funkcionisanja je trenutno dobar, ali oni oko vas kvare sliku. Požurivaće vas, vršiti neku formu pritiska na vas. Zahtevati ili pak pokušavati da promene vaš način rada. Imaćete preko puta sebe ljude koji su previše glasni, nasrtljivi, impulsivni, koji ne umeju da sačekaju i koji se u komunikaciji istrčavaju. No, trudićete se da ne obraćate mnogo pažnje na distrakcije i raditi svojim tempom i na svoj način. Trenutno ste prilično zadovoljni svojim finansijskim prilivima, mada smatrate da možete i bolje.

Zdravlje

Uglavnom stabilna zdravstvena situacija.

 

ŠKORPIJA

Hrana

Ne možete vi drugačije nego iz krajnosti u krajnost. A mnogo toga će u vašem načinu ishrane zavisiti od toga kako se osećate. A osećate se čas kao na izmaku snaga, čas kao da možete svet da pokrenete.

Ljubav

Emotivni život je stabilan. Vi niste, bar ne još uvek. Niste u svojoj energiji, lutate, previše se trošite kroz posao i obaveze, saplićete se. Od vikenda je vaš vladar u znaku Raka – energiji koja vam je srodna i u kojoj umete da plivate – da ronite po emocijama i uživate. Do tada – budite zadovoljni što je pored vas osoba koja vas razume, podržava i voli. Slobodne Škorpije – dobar kontakt Saturna i Venere biće od vikenda obogaćen i vašom vladajućom planetom. „Namestiće“ vam se ljudi, dešavanja, doći će ono što vredi, što se voli i što trajati može. Sve će se kockice posložiti za duboku i trajnu ljubavnu priču.

Posao

Kasnite u svemu, ali uvek ćete uspeti da stignete na vreme. U poslednjem trenutku doduše. Polje poslovnih aktivnosti i obaveza kao da će proključati od dešavanja. Imali ste vi posla i do sada, ali od ponedeljka ulazite u mnogo intenzivniju fazu. Mlad Mesec u ovom sektoru dići će dešavanja na kvadrat. Da, biće tu i nervoze i trčanja, možda se desi i neki vid reorganizacije – u početnoj fazi ćete se saplitati, ali vrlo brzo ćete uhvatiti korak. Po pitanju finansija – dobra situacija. Kad bi samo bilo manje troškova..

Zdravlje

Na izmaku ste snaga. Ipak, i pored toga – ne osećate se loše.

 

STRELAC

Hrana

Potrebno je da ojačate  imunitet. A kako biste to bolje mogli da učinite nego da promenite nešto u načinu ishrane. Ne treba vam količinski više, potrebno vam je da namirnice budu raznovrsne.

Ljubav

Uglavnom je dobra situacija u vašim emotivnim relacijama. Polje ljubavi i uživanja je naglašeno – pa će ovi segmenti,zajedno uz strast – doprineti da se lakše prevaziđe bilo koji potencijalni problem. U ovom periodu razmišljate i funkcionišete na sličan način, pa ćete se lako uklopiti i funkcionisati. Slobodni Strelčevi – mlad Mesec u vašem polju ljubavi otvara fazu pojačanih dešavanja u ovom sektoru. Otvara prostor za nove osobe u vašem životu, za značajnije pokretanje emocija. No, kod nekih od vas prošlost je više nego prisutna – sada postoji prostor da se „stari znanci“ sretnu, možda i nastave prekinuti odnos.

Posao

Sada ćete lako ispeglati neke situacije iz proteklog perioda, ali i ostvariti bolji kontakt sa saradnicima – pogotovo onima sa kojima ste tokom prethodne nedelje imali napete momente. Posao se ovih dana odvija nekim ustaljenim tempom, bez velikih promena i iskakanja iz koloseka. Potencijalne situacije koje donose nervozu mogu se vrlo brzo regulisati. Moguće je da ćete povremeno osećati da neke poslovne akcije idu previše sporo, ali moraćete da se prilagodite tempu drugih. Finansije – solidno.

Zdravlje

Osetljivo grlo.

 

Domaće tortilje po receptu Lepog Brke!

JARAC

Hrana

Potrebno vam je više svežeg povrća i voća u ishrani. Trenutno ste na prilično jednoličnom režimu, pa nije ni čudo što ćete imati oscilacije u energiji. Vrlo je značajno da imate redovne, ali što raznovrsnije obroke.

Ljubav

Slobodni Jarčevi su zakoračili u duži vremenski period koji je obojen novim ljubavnim prilikama. Jedini problem koji bi potencijalno mogao da se javi jeste što je polje prošlosti prilično naglašeno i što neke od vas može kočiti i sprečavati da se otvorite ka novim osobama u svom životu. Pokušajte da uživate u novim dešavanjima, a što se prošlosti tiče, ne razmišljajte mnogo – ako i kada bude trebala, vratiće se. Zauzeti – pogotovo ako su u braku ili žive zajedno sa partnerom – vas sada čekaju pojačane akcije kroz porodični segment. Može se provlačiti nervoza, ali trenutno ste vas dvoje kao par stabilni.

Posao

To što ste vi stabilni i sigurni, to što znate šta hoćete i što se čvrsto držite zacrtanih ciljeva – umnogome će doprineti da ova poslovna nedelja bude za vas uspešna i pored povremenih distrakcija i prepreka. Mnogo toga možete ispravno uraditi i pokrenuti, možda prava realizacija neće doći u ovom trenutku – ali u nekom skorijem vremenskom periodu – da. Očekuju vas ozbiljni dogovori, mada ćete preko puta sebe često imati osobe koje mnogo površnije gledaju na stvari od vas. Finansije – dosta troškova za kuću.

Zdravlje

Ulazite u bolji zdravstveni period.

 

VODOLIJA

Hrana

Posle perioda u kojem ste brljali po pitanjima ishrane – sada je došao trenutak da se ponovo uvedete u red. Preporučuju vam se namirnice koje sadrže više gvožđa u sebi – to vam je sada neophodno.

Ljubav

Što se emotivnih relacija tiče, ovo je više nego povoljan period za vas. Sve je na svom mestu, sve je posloženo kako treba – odnos funkcioniše, emocija ima, strasti ima. Oni koji žive zajedno – dobro, stabilnost i mir. Oni koji su u vezi – aktivni, mnogo lepih dešavanja. Ukoliko ovako dobre dane uspete da zabrljekate – e onda ste totalni majstor kvariš. Što se tiče slobodnih – ulazak Sunca i mlad Mesec u polju koje se vezuje za aktivnost, kontakte, komunikaciju – itekako će pokrenuti i vas, ali i one kojima ćete „zapasti za oko“. Dosta razgovora, flerta koliko ti duša ište. Uživajte i iskoristite ove dane do maksimuma

Posao

Ako ste se žalili da se teško organizujete jer posla i obaveza ima preko glave – e, onda se spremite da se situacija dodatno zakuva. Jer, ovih ćete dana juriti na sto strana, ostvarivati nove poslovne kontakte, dogovarati se, a neki od vas će možda i na kraće poslovno putovanjce. Nema usporavanja tempa, moraćete da ubrzate, svidelo vam se to ili ne. Radićete i zaraditi, a pogotovo će fino proći oni koji se bave privatnim biznisom. Troškova će biti, što za kuću, što za članove porodice – ali ćete se „pokriti“.

Zdravlje

Niste u lošem zdravstvenom periodu, ali pokušajte povremeno da „spustite loptu“ i odmorite se.

 

RIBE

Hrana

Mlad Mesec u polju hrane vam daje šansu da napravite promene u ovom segmentu. Izbegnite da svaki čas nešto grickate. Uobročite se i ne šuškajte po kesicama sa grickalicama i slatkišima. Brza hrana – stop!

Ljubav

Mars za vikend izlazi iz vašeg polja doma i porodice. Koliku je štetu napravio – to samo vi znate, ali evidentno je da je počev od avgusta prošle godine bilo tumbanja. Ulaskom u ovu nedelju vi ste mirniji, stabilniji, staloženiji. Znate šta hoćete i tako ćete i funkcionisati. Ne mogu da kažem da su mirni i savršeni dani pred vama, ali vi ćete nekako uspevati da konce dešavanja držite u svojim rukama. Što se tiče slobodnih – taj isti Mars ulazi u vaše polje ljubavi i uživanja. Ljubav je ili već tu ili vam se primiče brzim i hitrim koracima. Čak i da ne postoji niko ko vam skreće misli na sebe – pojaviće se uskoro.

Posao

Dobra komunikacija, staloženost, dobri dogovori. Umećete da povučete pravi potez u pravo vreme i da okrenete stvari u svoju korist. I finansije će krenuti uzlaznom linijom – mlad Mesec u polju koje se vezuje baš za ovaj segment govori da ulazite u fazu sa pojačanim finansijskim prilikama. Doduše, ova će vam nedelja izvući i priličnu količinu novca kroz troškove – i one koje ste planirali i one koje niste. Ali ako ništa drugo – vaši će prilivi sve to brzo pokriti, i još će imati šta da „pretekne“. Nije loša nedelja pred vama.

Zdravlje

Bolja zdravstvena situacija.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom


>