Region

Svet

Kraj braka Lune Đogani i Marka Miljkovića slomio njihove fanove!

Kraj braka Lune Đogani i Marka Miljkovića slomio njihove fanove! Ovih dana sve više se nagađa da  Luna  i Marko više nisu zajedno, a sada su se u medijima pojavili navodi da je pobednicu "Zadruge 2" prevario suprug u jednom klubu.

Kraj braka Lune Đogani i Marka Miljkovića slomio njihove fanove! Screenshoot/Instagram




Domaći mediji tvrde da je Marko flertovao sa jednom devojkom u klubu, a kada je Luna to saznala, samo je rekla Miljkoviću da napusti njihov zajednički stan na Bežanijskoj kosi.

– Ne znam šta se Marku dešava u poslednje vreme, ali to više nije onaj čovek kao pre godinu, dve. Ne mogu da kažem, njih dvoje se zaista vole, ali nije smeo to da joj uradi. On zna da u Beogradu na hiljade ljudi voli i poznaje Lunu i da će joj sve preneti. Međutim, on je to veče prilično popio, klinke se lepe za njega, jedna ta brineta celo veče se nije odvajala od njega i onda se desilo to što se desilo. Inače, on često izlazi sam s društvom, dok je Luna kod kuće sa ćerkom – rekao je izvor Republike i dodao:

 

Astrolozi otkrivaju kako ostavljaju muškarci po znaku Zodijaka!



– Svi iz Luninog okruženja su znali za to, ali nisu hteli da joj govore pošto, znate kako kažu, nikad se ne treba mešati u bračne probleme. Međutim, kada je ona počela da se žali na Marka, njeni prijatelji su joj pokazali snimak na kojem on flertuje s tom brinetom i s kojom je bio vrlo prisan. Čim je to videla, Luna je plakala, ali je brzo došla sebi zbog deteta.

Sa Markom je otvoreno pričala i rekla mu da ne želi da ga vidi, te da izađe iz stana dok ne odluče šta će da rade. Zbog toga se nije pojavio ni na njenom rođendanu, a, kao što vidite, i njihove društvene mreže već mesecima ne funkcionišu kao inače
– završava izvor.




Inače, svi su primetili da između para nešto nije u redu, kada se on nije pojavio na njenom rođendanu, niti joj je čestitao putem društvenih mreža, gde je i te kako aktivan.





 


Kako se nagađalo, njihov brak je u krizi, te na njihovim mrežama već duže vreme nema zajedničkih objava. Ipak, sada su se oglasili na svom Jutjub kanalu gde su otkrili šta se zapravo dešava.

- Mi ne prikazujemo na mrežama sve iz našeg odnosa naravno. Imali smo par problema što smo i naglašavali. Ono što jeste problem jeste što je Mia često bolesna i dosta izostaje iz vrtića. Nažalost, otkrili smo da Mia ima treći uvećani krajnik, koji smo rešili da odstranimo, jer kažu da je lakše kada su mali. Mi smo imali opravdani izostanak - počela je Luna u svom obraćanju.

- Luna je i dalje moja žena, neki bi voleli da jeste, neki da nije, dodao je Marko.

Marko je potom otkrio zašto nije bio na Luninom rođendanu.

- Ja nisam ni bio bolestan, nisam došao na rođendan iz nekih iks razlog, sprečen sam bio, neću tu nešto da objašnjavam, niti da crtam, imam pravo apsolutno, to je moj život, moja stvar, naš život, naša porodična stvar, o kojoj ja ne bih da razglabam. Sprečen sam bio, tu stavljam tačku na sve spekulacije što nisam bio na rođendanu. Dešava se jednostavno, nisam bio na rođendanu, i doviđenja. Kome se sviđa, sviđa mu se, jednostavno neću da podelim sa javnošću to. Ja se nadam da me razumete - ispričao je Miljković.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Republika/Skandal

Povezane vesti:


>