Zadruga

Parovi

Jovana Novakov Šmizla: Zvezdan nije psihopata! Ana nije žrtva! (VIDEO)

Jovana Novakov Šmizla proslavila se u rijalitiju "Parovi", a trenutno je aktuelna kao Zvezdanova i Anina drugarica. Zvezdan Slavnić nije psihopata! Ana Ćurčić nije žrtva!

Jovana Novakov Šmizla: Zvezdan nije psihopata! Ana nije žrtva! (VIDEO) Screenshoot/Instagram




Jovana Novakov Šmizla je u više navrata komentarisala odnos supružnika a nedavno je sve šokirala kada je ispričala da je Aleksandra Nikolić progonila njenog supruga.

- Zvezdan nije psihopata. Ana tačno zna gde da ga pecka i gde ga boli. Nije istina da sam obilazila Slavnića i da sam mu bila na spisku. Da sam išla kod Zvezdana u zatvor, on bi još bio tamo. Njanjava je uradila nešto napolju, što je Zvezdana izbacilo iz takta, i sad se tako ponaša - rekla je Šmizla.



- Zvezdan nije psihopata i nasilnik? Dabogda ti takav u kuci bio! Ono je mučno gledati - rekao je neko u komentaru.


Ona mu se stalno unosi u facu, čapka ga i provocira a posle se kao plaši. To je prosto turblenta veza, nema nikakve veze sa nasiljem. Ona je potpisala ugovor i to u ugovoru stoji definisano. Vi kao da ne znate ko su žrtve nasilja - odgovorila je Jovana Novakov Šmizla.

- Ja sam shvatila da si ti folirat i glumila si Ani dobru drugaricu, pa si sve izdala! To radiš da bi ušla u "Zadrugu", ali znam da nećeš ući jer te neće pustiti! Otkrila si nam dosta istine! Dvolična si do Boga! Ku*ka brani kuč*ku, lopov lopova ,nasilnik nasilnika, takvim kao što si ti ne trebaju deca - glasio je još jedan provokativan komentar.

- Ana nije saznala ni od Džonija ni od Šmizle za to što je j*bavao "aparatuše". Mi sa njima nismo išli u kazino. To je Ana rekla i od Ane smo to saznali. Znači da je znala! Ja podržavam prave žrtve, a Ana to nije. Mene je Ana sama pozvala da kod nje dođem jer je bila uplašena zbog Aleksandre! Ne Anđele, Aleksandre! Kuma nije ni bila u njenom životu sve do ulaska u "Zadrugu"! Za malu navijam, ona mi je favorit! Govorite kao da vi nikada niste prevarili i nikad niste gutali - svi smo to radili, ja ne mogu sebe da operem, a ne njega - rekla je potencijalno nova ukućanka.


U dugom obraćanju Šmizla je bogato častila hejtere istom merom i posebno je pozdravila pratiteljku za koju je navela da je član produkcije najpopularnijeg rijalitija.





 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika

Povezane vesti:


>