Region

Svet

Marko Miljković u kafiću nakon što se nije pojavio na Luninom rođendanu!

U javnosti je kao bomba odjeknula vest da su Luna Đogani i Marko Miljković, po svemu sudeći, raskinuli. Miljković u kafiću nakon što se nije pojavio na Luninom rođendanu... Fanovi ne prestaju da komentarišu!

Marko Miljković u kafiću nakon što se nije pojavio na Luninom rođendanu! Screenshoot/Instagram






Marko Miljković našao se u središtu interesovanja javnosti nakon što supruzi Luni Đogani nije čestitao rođendan putem društvenih mreža, a zatim se nije pojavio ni na proslavi.

Marko se, podsetimo, oglasio i istakao da ga je prehlada sprečila da prisustvuje proslavi Luninog rođedana.



- Bio sam jako bolestan. Uostalom, vidite da ulazim u zgradu, nisam se odselio, a to znači da je sve u najboljem redu, a i da novinarima malo zagolicam maštu - rekao je Miljković ranije za Kurir.


Međutim, na njegovom Instagram nalogu osvanuo snimak na kom govori o jednoj nagradnoj igri, što je pokrenulo lavinu podeljenih reakcija.

"Priča da je bolestan, a evo ga živ, zdrav i prav, u kafiću, još se i smeje", "Meni ovaj ne izgleda bolesno", "Tako je isto i Luna pričala, a onda snimak iz teretane", "Svašta", "Ljudi, koji vam je đavo? Snimci ovog tipa se uvek snimaju unapred i objavljuju se u dogovoru sa sponzorima kada će da idu", "Vidi se da je snimak ranije nastao, ne dižite uvek dramu ni oko čega", pisali su tviteraši.


Naravno, moguće je i da je Marko mnogo ranije snimio ovaj video pa ga je tek sad postavio i objavio na društvenu mrežu Instagram...
 

Aleks Nikolić doživela nervni slom! Psuje, priča sama sa sobom, pokušava da pobegne! (VIDEO)

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika

Povezane vesti:


>