Zadruga

Parovi

Nada Topčagić o Anđeli Đuričić: Ono je jedna glava, hiljadu jezika. Hiljadu zmija iz nje izlazi!

Legenda narodne muzike Nada Topčagić ne propušta dešavanja iz Bele kući, o Anđeli Đuričić kaže - Ono je jedna glava, hiljadu jezika. Hiljadu zmija iz nje izlazi! Zmije koje palacaju jezikom! Zlo, majke mi! 

Nada Topčagić o Anđeli Đuričić: Ono je jedna glava, hiljadu jezika. Hiljadu zmija iz nje izlazi! Screenshoot/Youtube
Legenda narodne muzike Nada Topčagić ne propušta dešavanja iz Bele kuće, a svoje iskreno mišljenje otkrila je za Pink.

Ona ne krije da joj teško pada sve što se događa između Ane i Zvezdana Slavnića. Iako oboje tvrde da jedno drugo ne žele da vide posle rijalitija, Nada smatra da će doći do pomirenja.


Sve mi je to tužno, mučno, katastrofa je šta se sve dešava. Ana Zvezdana jako voli. Mislim da će se oni pomiriti, toliko su proveli vremena zajedno, svašta prošli. Pomiriće se, on je njen život. Ovo što radi sa Anđelom?! Ma, nema veze to ništa, to puca, videćete! Šta misli Zvezdan, gde će kad izađe?! Ana ga je gledala kao dete, imao je sigurnost kroz život kraj nje - u dahu priča Nada, koju smo pitali kako komentariše Anine navode da ju je Zvezdan godinama psihički i fizički zlostavljao.


Grozno je da ja pričam da li verujem u to ili ne, neću ništa komentarisati. Ana je iskren čovek, emotivac, slomljena je. Zbog njega je promašila život, promašila sve... Šta je bilo između njih dvoje, najbolje oni znaju, ko smo mi da sudimo.

Ponašanje Anđele Đuričić joj se nimalo ne dopada, za razliku od prethodne sezone.

Katastrofa mi je, ne znam. Ono je jedna glava, hiljadu jezika. Hiljadu zmija iz nje izlazi, hiljadu kobri! Zmije koje palacaju jezikom! Zlo, majke mi! Od onakve devojčice iz "Zadruge 5"... Ovo sad, ovo je nešto strašno. Odakle onoliko snaga, nema 20 kila u njoj?! Da onoliko priča svima... Strašno. Razmišljam, jadni njeni roditelji, ali ti to ne možeš ništa, šta ćeš. Kad imaš seks, pa bar sakrij se, životinje se sakriju. Kako će sutra neko da je oženi? Niko od nas nije svetac, ali... Pa, gleda te otac, brat, komšiluk, stric, ujak... Strašno, majke mi.
Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink

Povezane vesti:


>