Region

Svet

Kako je Vesna Đogani oprostila prevaru!? (VIDEO)

Kako je Vesna Đogani oprostila prevaru nakon video snimka na kome njen suprug ljubi drugu ženu, otkrila je gostujući u emisiji „Zvezde Granda Specijal“. Mene posle ovoliko godina ništa ne može preterano da iznervira...

Kako je Vesna Đogani oprostila prevaru!? (VIDEO) Screenshoot/Instagram

Posle snimka na kojem Đole Đogani ljubi misterioznu ženu uzbrukao javnost, mnogi se pitaju da li mu je supruga Vesna oprostila i kako ona gleda na ovu navodnu prevaru, ali se ona sve do sad nije oglašavala.

Gostujući u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ Vesna i Đole su se osvrnuli na skandal koji je nedeljama punio medijske stupce, a na pitanje voditelja kako je preživela prevaru, pevačica je odgovorila:

- Lepo sam sve preživela, bila sam u fazonu ’što dirate čoveka?’ (smeh). Mi smo javne ličnosti, navikli smo se na sve i svašta i mislim da bi bilo pogrešno kad bih se pravdala i govorila da to nije istina, iskreno bila sam u fazonu pogrešno ste protumačili. Mene posle ovoliko godina ništa ne može preterano da iznervira.Đole je istakao da je jedini "okršaj" s ženom imao kada je izašla najava emisije u kojoj je navodno uhvaćen u prevari.

- Samo je ušla u sobu, pitala šta je ovo i da li imam nešto da joj kažem! Rekao sam da je sve u redu, da ne brine, da su to novinarske priče - objasnio je Đole, ali ga je voditelj pecnuo poručivši mu da nisu novinarske priče, već da postoji snimak.

-To nije istina - branio se Đole, a Vesna Đogani se nadovezala:

- Dala sam mu prostora da razmisli da li ima nešto da mi kaže… Ne ljubi on tu ženu, žena ljubi njega. Znate kako, ne verujem svojim očima, ja verujem šta mi on kaže. Nek’ uživa čovek, što se vi tu šetate i snimate, ko vas terao da snimate. 


- Nemojte da me pratite - našalio se i Đole i dodao da je zavisi iz kog ugla posmatramo skandal.

Vesna inače svog supruga verno brani i tvrdi da je on zaslužan za sve što je ona danas. Pevačica je pričala da njen put ka uspehu nije bio lak i da je krenula iz trošne kuće ispod mosta u kojoj je živela.

-Odrasla sam u kući ispod mosta, imala sam samo parče hleba i parče neba. Iznad mosta bi svake nedelje prolazili navijači Crvene Zvezde i Partizana i pravili buku, ali nama deci je to bila najlepša muzika. Danas sam uspešna, mirna žena – rekla je Vesna jednom prilikom. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/grandonline

Povezane vesti:


>