Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 6. marta do 12. marta 2023. godine! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

 Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet Plus





Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:



OVAN

Hrana

Porivi za jačom ishranom, za uživanjem u svakom zalogaju – biće dosta naglašeni. Zapamtite ono – ne živite da biste jeli, već jedete da biste živeli. Odgurnite slatkiše a prigrlite rekreaciju.

Ljubav

Dokle god je sve čisto, jasno i transparentno – problema neće biti. Ali, ukoliko krenete da zamuckujete, da se u rečima i postupcima saplićete, ukoliko vas partner „uhvati“ u nekim tajnim domunđavanjima, dopisivanjima ili jednostavno – ako vaša ponašanja dragom vam biću postanu sumnjiva – e onda dobro biti neće. Možda ništa ne skrivate, ali u takvom ste periodu da povremeno delujete i ponašate se neobično – a to može bosti oči partneru. Slobodni Ovnovi – otvara se prilika za jednu zanimljivu avanturicu…..a možda ovo i neće ostati samo na avanturi, već će potrajati….ako se sve kockice slože.

Posao

Pun Mesec u utorak, u vašem polju obaveza, poslovne svakodnevice i odnosa sa kolegama – svakako vam obećava sedmicu u kojoj će se sve dešavati odjednom, a vi nećete znati na koju ćete pre stranu. Ukoliko privodite kraju neke vama bitne dogovore ili planirate poslovni put – šest puta proverite da li ste se dobro razumeli sa saradnicima i da li je što se tiče papirologije sve odrađeno kako treba. Komunikacija u poslovnom sektoru može povremeno biti zbunjujuća i gubiti se vreme na ispravljanje propusta.

Zdravlje

Malo ste smušeni, gledajte da se ne povredite i budite oprezni u saobraćaju. Moguće viroze.

 

BIK

Hrana

Baš onako slatko uživate u klopi ovih dana, pa se još slađe možete brzinski zaokrugliti ili dobiti viškove tamo gde im mesto nije. Više navalite na povrćance, a manje na sve ostalo.

Ljubav

Slobodni Bikovi neka se spreme za zadovoljstvo kroz druženja, izlaske, ali i kroz kontakte sa osobama koje su im istovremeno neobične i neodoljivo privlačne. Ima šansi za ekspresna zaljubljivanja (mada je pitanje koliko će ovo potrajati), za varnice i flert, ali i za mnogo dobre energije u kojoj ćete uživati. Što se tiče zauzetih – i za pripadnike vašeg znaka važi – što ste partner i vi više otvoreni jedno prema drugom, što je manje tajni – manje će vas i glava boleti. Da li je moguće da i voljena osoba i vi imate u ovoj nedelji neka čudna ponašanja koja će kod druge strane izazvati podozrivost? Ma jeste. Trudite se da ne brljate.

Posao

Ode vam Saturn iz polja karijere, posla….da, doneo vam je mnogo težine i ograničenja, ali sa druge strane – mnogi od vas su u protekle dve i po godine postigli vanredne poslovne uspehe i ostvarili značajne pozicije. U ovoj nedelji, a naglašeno u njenom prvom delu – očekujte probleme u organizaciji i komunikaciji sa saradnicima, a moguće je da će se i po pitanju administracije dosta toga zakomplikovati. Prilivi mogu biti nešto otežani ili će kasniti, a troškova će hteli vi to ili ne – biti poprilično.

Zdravlje

Glavobolja, sinusi, oči, zubi, grlo.

 

BLIZANCI

Hrana

Eto vama druženja, opuštencije I uživancije. Bićete okruženi ljudima, a u društvu je uvek sve slađe. Ipak, nemojte da vam oči budu gladne – jer možete imati manjih stomačnih problema.

Ljubav

Porodične i poslovne obaveze će vući, svaka na svoju stranu a vi ćete biti negde u sredini i pokušavati da izađete na kraj i sa jednima i sa drugima, da ostvarite balans. Neće to ići lako i može se preliti i na odnos sa partnerom. Iako ćete vas dvoje uglavnom fino funkcionisati, postojaće dani i momenti nervoze i nerazumevanja i lošije komunikacije, možda i prebacivanja. Slobodni Blizanci – lep je period za vas, da ne razmišljate ni o čemu drugom već da se posvetite prijateljima i flertovanjima i da vam srce zatreperi. Kroz kontakte i opuštene momente sa dragim ljudima zaboravljaće se sve što pritiska i opterećuje.

Posao

I evo od utorka Saturna u polju koje se vezuje za posao, karijeru, poziciju, poslovna ostvarenja. Vreme da se bude ozbiljan, odgovoran i da se grade važne poslovne priče, one koje mogu trajati u vremenu. Vi ste u ovoj nedelji kompletno zaronjeni u posao i to vam je prioritetna stavka. Verovatno je obaveza dosta i povremeno će vam biti dosta naporno da se organizujete i ispoštujete sve na vreme. Ne jurite, proveravajte sebe češće jer su mogući propusti. Komunikacija sa saradnicima često nerazumljiva.

Zdravlje

Imunitet nije sjajan, a moguće su i povrede.

 





RAK

Hrana

Biće pojačana želja za grickalicama, za slatkišima, brzom hranom – za svim onim što realno gledano škodi vašem organizmu. Pokušajte da ovo prevaziđete, jer u drugom delu sedmice to neće biti toliko izraženo.

Ljubav

Da, postoji šansa da slobodni Rakovi otpočnu emotivne priče u ovoj nedelji. Ali…Pa naravno da ima to „ali“ – sve što se sada započinje nosi sa sobom mnogo varnica, ali nosi i element tajnosti ili pak nekog vida prikrivanja, neizgovorenosti, neotvorenosti, nedefinisanosti. Suviše je ovo nestabilan teren na kojem se započinje nova ljubav da bismo mogli da pričamo o miru i spokoju. Ako možete, čekajte….ako ne možete – ulećite, zaljubljujte se i ne razmišljajte mnogo. Zauzeti Rakovi – komunikacija sa partnerom je blago rečeno nikakva. Kao gluvih telefona da se igrate. Ne razumete se. Ali se bar nemojte džapati.

Posao

Saturn u devetom polju otvoriće Rakovima puteve i saradnje sa inostranstvom, sa državnim i javnim institucijama, otvoriće prostor za proširenje poslova i za napredovanje. Naravno, neće se to desiti odmah u utorak kada ova planeta uđe u znak Riba, ali kroz vreme  – hoće. Neka važna dešavanja možete da očekujete već tokom ove sedmice, prve nagoveštaje promena koje su pred vama. Nedelja vam je sa dosta obaveza, milion i jedna stavka kojoj morate posvetiti pažnju, što će vam izazivati nervozu.

Zdravlje

Sve neka sitna, ali nervirajuća problematika. Stomak, zubi, oči, sinusi, grlo.

 

LAV

Hrana

Pun Mesec u polju hrane govori o znatnom povećanju apetita tokom ove nedelje. Bilo bi dobro da ne odustanete od zdravijeg režima ishrane koji ste započeli jer će naglašeniji apetiti brzo splasnuti.

Ljubav

Saturn u utorak izlazi iz vašeg polja partnerstava, onih koji su preko puta vas a koji su vam u protekle dve i po godine donosili pritisak, ograničavali vas, ali vas istovremeno učili odgovornosti. Da li to znači da ste od ovog trenutka rasterećeni i da će vaše emotivne relacije funkcionisati besprekorno? Pa naravno da ne. Važne lekcije ste prošli, ali na dalje treba primenjivati naučeno. U ovoj se nedelji u partnerskim odnosima mešaju strasti i nervoza. Neka prvog bude što više, a drugog što manje. Slobodni Lavovi – zanimljiva flertovanja, peckanja, interesantna komunikacija sa suprotnim polom. Biće vam zanimljivo.

Posao

Finansijski sektor je u fokusu – u ovoj sedmici u polju novca i vrednosti imamo pun Mesec, koji će se na Lavove odraziti različito – kod nekih kroz dugovanja koja je potrebno izmiriti što pre jer opomene stižu, kod drugih kroz pojačane prilive ali istovremeno i odlazak novca na troškove od kojih se neki mogu i izbeći. Generalno – sedmica koja vas „tera“ da po pitanjima posla žurite, a gde je žurba – tu se lako provuku propusti i greške. Pokušajte da održavate kvalitetnu komunikaciju sa saradnicima.

Zdravlje

Problemi sa stomačnim delom, pojačana nervoza. Imunitet je još uvek prilično slab.

 

DEVICA

Hrana

Pun Mesec u vašem znaku dovodi do oscilacija raspoloženja koje možete “gušiti”  potrebom da non stop nešto grickate. Unosite više tečnosti I ishranu bazirajte na žitaricama, povrću I voću.

Ljubav

Neki vid raskoraka postoji između partnera i vas. Ne sporazumevate se baš savršeno ovih dana, imate manjak zajedničkog vremena a povremeno se javlja nervoza koja može biti prouzrokovana zbunjujućim situacijama ili pojačanom sumnjom. Vaše su oscilacije raspoloženja vrlo primetne ovih dana i partner teško uspeva da vas prati. Pokušajte da se saslušate i čujete bolje u ovoj nedelji. Slobodni – ulazak Saturna u polje partnerstava mnogim će solo Devicama doneti ozbiljne i trajne veze. No, još uvek nam nije savršen momenat za dešavanja – zainteresovanost može postojati, ali je realizacija slaba.

Posao

Nećete baš uspevati da se kako treba organizujete ovih dana. Pun Mesec koji je u vašem znaku u utorak doneće vam „razvlačenje“ na sto strana i osećaj kao da ništa u vašem poslovnom okruženju ne može da se završi bez vašeg angažovanja. Takođe, postojaće tenzija kroz saradničke i odnose sa nadređenima – najpre zbog loše komunikacije i propusta koji mogu ići i sa tuđe, ali i sa vaše strane. Po pitanju finansijskih priliva bićete zadovoljni – iako su troškovi i dalje jaki, prisutna je novčana stabilnost.

Zdravlje

Meteoropatske tegobe, slabiji imunitet.
 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>