Region

Svet

Pesme za Evroviziju: Pobednik Luka Black još uvek ne može da dođe sebi!

Luka Ivanović, koji nastupa pod pseudonimom Luke Black, još uvek nije svestan šta se dogodilo, ali je presrećan jer je pobednik "Pesme za Evroviziju".

Pesme za Evroviziju: Pobednik Luka Black još uvek ne može da dođe sebi! Screenshoot/Youtube



U razgovoru za Internet portal RTS-a Luk Blek je najpre želeo da se zahvali RTS-u i svom timu koji je danonoćno radio sa njim, počev od skulpture koja je bila na sceni, tako da mu je pre svega drago što je publika to prepoznala.

Kakvi su planovi za Liverpul? Hoćeš li da uspavaš ili razbudiš Evropu?

– Mene je ova „Pesma za Evroviziju“ definitivno razbudila. Četiri godine nisam nastupao, tako da i mnogo sam se mučio da vratim taj „drajv“ koji će da me pokrene da ponovo nastupam, i evo, večeras mislim da sam se vratio.



Da li si stigao da razmišljaš o nastupu za „Evrosong“?

– Jesam. Ovo što je bilo u Srbiji je bila neka malo svedenija verzija onoga što sam ja hteo, tako da već sam razmišljao o tome kako izgleda scena u Liverpulu i kako to mogu tehnički izvede. Naravno, to se sve radi, ja kao i Konstrakta, mi konstruišemo neke ideje unapred, tako da, eto!


 



Pojavili su se brojni detalji iz Lukinog života,  između ostalog, da je nećak prošlogodišnje predstavnice Srbije na Eurosongu, Konstrakte.




Kako se navodi na društvenim mrežama, ona mu je pomogla u pisanju teksta nakon što joj se požalio da mu se ''samo spava'', kao i da ga je savetovala da pesmu proširi i elementima na engleskom jeziku, što je on i učinio.


U prilog tome govori i činjenica da ga je Konstrakta javno podržala i pozvala čitavu javnost da glasaju za njega.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/rts

Povezane vesti:


>