Style

Ljubav

Šarmantni prevaranti horoskopa! Lako pridobiju ljude!

Šarm može biti opasan kada se koristi za manipulaciju drugima... Ovo su šarmantni prevaranti horoskopa! Lako pridobiju ljude!

Šarmantni prevaranti horoskopa! Lako pridobiju ljude! Svet Plus




Najšarmantniji ljudi imaju neku vrstu prirodnog magneta koji privlači druge. Od toga kako se ponašaju, do toga šta izgovaraju, ne možete a da ne želite da budete u njihovoj blizini. 

Njihov šarm im omogućava da lako uspostavljaju veze i pridobiju druge ljude.

Međutim, šarm može biti opasan kada se koristi za manipulaciju drugima. U svakoj vezi važno je da se osvrnete na to kako se osećate i zapitate se da li vas ta osoba podstiče da više volite sebe ili vas iskorišćava.

Pored šarma, postoji još mnogo osobina koje čine osobu privlačnom. Ukoliko znate horoskopski znak osobe koja vam se sviđa, možete se lakše snaći u svakoj situaciji.




OVAN

Ovan je direktan i agresivan u udvaranju, ne traži dozvolu za poljubac, već samo ga poljubite kada uhvatite zgodan trenutak. Oni su skloni komplimentima i žele čuti da su najprivlačnije osobe na planeti, ali im takođe prija i rasprava, kao afrodizijak.






LAV

Lava je teško osvojiti, pa bi trebalo da odustanete od tog poduhvata. Osobe rođene u ovom znaku obično zaborave da su spavale sa vama i ne otvaraju poruke koje šaljete za nastavak druženja.



RIBE

Ribe su veliki zavodnici, ali ne uključuju emocije u svoje igre. One imaju galantan stav i daju do znanja da je svaka devojka za jedno veče jedina i jedinstvena. Ovo je samo deo njihove taktike kako bi partnerke bolje opustili i što pre ih osvojili.

Uz sve navedeno, u svakoj vezi važno je da održavate iskrenost i poštovanje, te da ne koristite šarm i druge osobine za manipulaciju drugima.
 

Mesečni horoskop za mart: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Mesečni horoskop za mart: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Ribe!




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: 24sedam

Povezane vesti:


>