Style

Ljubav

Kakva nas nedelja čeka? Neka vam ovo posluži kao vodič! (VIDEO)

Kakva nas nedelja čeka? Neka vam ovo posluži kao vodič kroz naredne dane... U novu nedelju ulazimo sa uticajem Meseca u znaku Blizanaca. Puno priče, sms poruka, pisanija, promenjivosti u reakcijama i emocijama, čas vedrine, čas potištenosti.

Kakva nas nedelja čeka? Neka vam ovo posluži kao vodič! (VIDEO) Svet Plus





Ulazimo u poslednje dane februara meseca. Zemljotresi, kolektivna tuga, nagle vremenske prilike, ali i neke loše vesti koje su me potresle prosle nedelje dovele su me da napravim neku malu pauzu.



U novu nedelju ulazimo sa uticajem Meseca u znaku Blizanaca. Puno priče, sms poruka, pisanija, promenjivosti u reakcijama i emocijama, čas vedrine, čas potištenosti,Prva četvrtina Meseca na 8 stepenu znaka Blizanaca u kvadratu sa Suncem u znaku Riba ( oba u promenjivim znacima) mogu pojačavati te depresivnost i umor, te naglu sreću, kao da će najmanja sitnica, potvrda biti važna da se probudimo. 

Nepovoljnost Marsa na 18 stepenu znaka Blizanaca ( veoma lošem stepenu) može povećavati neprilike kod mladjih pripadnika, osetljive odnose sa rodjacima, u saobraćaju, pojačane svadje i intrige upravo danas. Pripazite na disajne organe, stopala, imunitet. Povećanje virusa u ovoj nedelji jeste pojačano.

Danas može biti i dosta nesporazuma, pa je jako važno i paziti na reči, jasnoću, kao i na reakcije prema drugima. Mnogi planovi se mogu menjati od ranih jutarnjih časova. Nekakav vid konfuzije pomešan sa radoznalošću i sklonošću da na sebe prebacimo puno obaveza mogu biti povećani. 

Zbog polusekstila Merkur Neptun ipak bi danas trebalo pokrenuti i intuiciju. Dobar dan za lečenje i traženje pomoći. Pozitivno vreme za kreativne sposobnosti i razgovore sa osobama koje su daleko od vas. Učenje i korisne aktivnosti mogu vam odvući misli od onog što trenutno osećate. Kontakt sa vodom vazan. Podrška i pomoć može dolaziti od nepoznatih osoba. Povoljnosti i preko alternativne medicine. 





Ovu prvu četvrtinu meseca fazu pred Pun Mesec 7.03. ipak će nositi i nešto pozitivniji aspekt Meseca, Venere, Jupitera i Kirona, pa ipak danas bez obzira na vremenske prilike može biti dosta i poklona, mogućnosti zarade, olakšanja na drugim poljima, emotivnih ponuda, susreta. Danas je dobro da malo nadjete vreme za prijatelje, i da iz jedne usamljenije faze pokrenete razne vrste kontakta. 

Posebno pozitivan dan da u odlukama slušate svoj unutrašnji glas i da se okrenete i spiritualizmu. Pripazite danas na lične stvari, berze i ne ulazite u rizične finansije! Neki odgovori se mogu otvoriti danas kad najmanje očekujete. 


U porastu će biti manipulacije, tajne, skrivanje, špijunaže. Ljudi koji u sebi imaju šesto čulo, neku vrstu intuicije, mogu imati period kada će osećati i kada im neko ne kaže šta se dešava. Periodi vrlo jakih predosećanja bez obzira što Merkur nije baš u najboljem znaku...

Sve detaljno poslušajte u video snimku:


 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>