Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 27. februara do 5. marta 2023. godine! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus




Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:


VAGA

Hrana

Potrebno vam je više variva, supa, čorbi, potaža. Meso i mesne prerađevine u ovoj sedmici smanjite na najmanju meru, a više konzumirajte mlečne proizvode. Izbegavajte tešku i masnu hranu, previše začina.

Ljubav

Nestrpljivost i impulsivnost će biti pojačani u odnosu sa partnerom, što ne mora da bude automatski samo loše. Energija kao paru će vam biti jaka, vatrena, aktivna – pa je ovo dobar trenutak da se uživa, da vas strasti zaokupe, da budete u pokretu, sa puno smeha i dobrog raspoloženja. Ta nestrpljivost i impulsivnost umeće povremeno da vam začine ljubavni život pikantnim i burnim, ali kratkotrajnim raspravama. Više uživajte, manje „solite“, a pogotovo nemojte soliti pamet jedno drugom. Slobodni – ima u ovoj nedelji prostora za više „udvarača“ a svakako za mnogo pozitivnih i finih dešavanja.

Posao

Jaka poslovna sedmica je pred vama, a verovatno je da ćete često morati da se prilagođavate saradnicima i klijentima, što vam baš i neće tako lako pasti. Ima u vama sada i energije i motiva i elana, ali ima i dosta nervoze – najpre iz razloga što sve ne ide onom brzinom koju ste vi isplanirali. Neke obaveze ili saradnici vam mogu oduzimati dosta vremena, pa ćete biti skloni da požurujete i ono što se ne može uraditi na brzu brzinu. Finansijski ćete u ovom periodu proći pa…prilično dobro.

Zdravlje

Problemi sa sinusima, prehladama, kožom.

 

ŠKORPIJA

Hrana

Pokušajte da preskočite brzu hrane, peciva, slatkiše, grickalice. Jedite povrće, meso, ribu, mlečne proizvode, jaja. Što više čajeva I sokova, ali ništa gazirano.

Ljubav

Iz krajnosti u krajnost – tako će nekako funkcionisati vaše emotivne relacije tokom ovog perioda. Biće varnica i strasti, biće zahtevnih razgovora i tema, biće emocija koje bujaju a biće i osećaja težine i nespokoja. Saturn u vašem polju porodice, doma, ali i prošlosti – odbrojava svoje poslednje dane. Vaša energija i osećanja su još uvek promenljivi i nestabilni, ali polako idete ka boljim danima. Slobodne Škorpije – provlači vam se neko kroz misli, čačka vam želje i osećanja. Kod nekih se ovo vezuje za prošlost, kod drugih za nove osobe. Prošlost se vratiti neće, a za novo ima šansi da se pokrene.

Posao

I u poslovnom segmentu će paralelno funkcionisati težina i preokupiranost obavezama sa dobrim poslovnim prilikama i dešavanjima. Obavezama se posvetite i rešavajte ih jednu po jednu a poslovne šanse prigrlite jer vam mogu doneti najpre finansijski boljitak. Generalno gledano – sva dešavanja, saradnje, dogovori – imaće u početnoj fazi neku formu zastoja ili komplikacije, usporenosti. No, isto tako će imati u konačnici rešenje i dobar rezultat po vas. Drugi deo poslovne nedelje će biti jednostavniji.

Zdravlje

Hronična problematika.

 

STRELAC

Hrana

Obogatite ishranu raznovrsnim povrćem – najbolje u salatama i sveže, ali ga možete i bariti, grilovati. Takođe – konzumirajte češće voće –  i to najpre pomorandže, jabuke, banane, kivi.

Ljubav

Ukoliko ste mislili da ste zatvorili neke teme i pitanja sa voljenom osobom – one verovatno opet izlaze na dnevni red. Doduše, verovatno ćete ih rešiti lakše nego ranije. No, komunikacija vam hoće tokom ovog perioda malo bagovati – reči će vas povremeno saplitati, ali će vas emocije i strasti podizati i vraćati na pravi put. Suštinski, nije loše. Što se tiče slobodnih – ako ne postoji niko koga priželjkujete, vi ćete u ovim danima uživati u dobrim dešavanjima i energiji. No, ako kod vas postoji osoba koju biste želeli da „prisvojite“ – čas ćete smatrati da ste blizu konkretizacije, a čas da nema šanse da se ovo pokrene.

Posao

Prva polovina sedmice vam je naporna. Deluje kao da će vas od samog početka radne nedelje sačekati milion i jedna obaveza, jedna od druge sve teža i zahtevnija. Biće prisutan i napor u dogovorima i komunikaciji sa saradnicima, pa su moguća odlaganja i otezanja. Pokušajte da budete strpljivi sa osobama sa kojima funkcionišete na dnevnoj bazi. S druge strane, možete pokrenuti u ovoj nedelji vrlo bitne saradnje i pregovore – nešto što će vam na duži rok značiti. Finansije – dosta troškova i dalje.

Zdravlje

Sitnija,uglavnom hronična zdravstvena problematika.

 

 

Noćna nega kože lica: Vazelin za efekat botoksa!





JARAC

Hrana

Uvedite u svoju ishranu spanać, cveklu, blitvu i zelje, brokoli, paprike, zelenu salatu. Ribu – bilo rečnu ili morsku. Od mlečnih proizvoda – jogurt i kiselo mleko. Voće – brusnice, suvo grožđe, urme i svi citrusi.

Ljubav

Okupiranost obavezama i neopuštenost su prisutni kod vas. To se hoće odraziti na odnos sa partnerom, pogotovo ako bude išlo paralelno sa manjkom zajedničkog vremena. Pokušajte da vaša komunikacija ne trpi ovih dana – pričajte što više – neka na dnevnom redu budu manje prisutne teške teme, a neka bude više nežnih reči i šaputanja na jastuku. Slobodni Jarčevi – emotivna prošlost je jako prisutna kod nekih od vas i ovaj period može pokrenuti stare priče ili vam pak doneti u život osobu koja podseća na bivše partnere ili ljubavi koje su ostale iza vas. Ako se staro „pokrene“ – pratiće vas samo neko vreme…

Posao

Cela sedmica stavlja fokus na materijalno – finansijski momenat kod vas. Ovaj segment jako talasa ili je potrebno da uložite veliku količinu energije i truda da biste iole bili zadovoljni. Takođe – ili su troškovi pojačani ili vi trenutno ne baratate novcem na pravi način. Kao da vam samo prolazi kroz ruke. Generalno gledano – sve od obaveza ili dogovora će u početnoj fazi ići traljavo, uz ponavljanje ili odlaganje. Ne nervirajte se, rešićete. Skoncentrišite se na bitne stavke, može doći do propusta.

Zdravlje

Potrebno vam je više odmora, više sna i relaksacije.

 

VODOLIJA

Hrana

Izbegavajte mesne prerađevine, jake začine, prženo, pohovano – sve ono gde ide dosta ulja ili masti. Vašem organizmu sada najviše odgovara povrće i voće, riba, jaja, mlečni proizvodi i žitarice.

Ljubav

Pravih problema u vašim emotivnim relacijama neće biti. Možete eventualno tokom ove nedelje imati povremene zastoje ili ne baš prijatne teme za razgovor – ali ćete kao par to lako izgurati, dogovoriti se. Suštinski, dobra energija je oko vas i u vama – emocije su tu, strasti su tu, a tu je i potreba da više uživate zajedno i provodite više kvalitetnog vremena. Slobodne Vodolije – komunikacija sa nekim učinila je da živnete i da se osećate dobro. Ima prostora u ovoj sedmici za lepa dešavanja, za puno flertovanja, aktivnosti, dobre energije, opuštenosti. Koristite svaki trenutak da uživate.

Posao

Studiozno i odgovorno pristupite svakoj obavezi, svakom dogovoru.  Možda će neke situacije u početnoj fazi ići sporije od onog čemu ste se nadali, ali to neće ometati krajnji rezultat koji je sada vrlo povoljan po vas. U ovoj ćete se nedelji naraditi, ali ćete zato uspeti da po pitanju finansija znatnije pojačate svoj budžet. Doduše, evidentno je da vam troškovi „jedu“ veliki deo priliva – ali je malo verovatno da sada po tom pitanju nešto možete značajnije popraviti. Dobra energija, dobra inspiracija i radni elan.

Zdravlje

Malo glava i sinusi, malo grlo, malo zglobovi i cirkulacija, pritisak.

 

RIBE

Hrana

Vaša ishrana bi trebala da se bazira na biljnim vlaknima, žitaricama, povrću i voću. Od mlečnih proizvoda – kiselo mleko, jogurt, zreli sirevi. Meso, a naročito mesne prerađevine izbegavajte ili ih zamenite ribom.

Ljubav

Sedmica u kojoj sve što je vezano za porodicu, ukućane, dešavanja vezana za kuću – dolazi u fokus. Početni momenat može biti neprijatan, težak, zahtevan – ali rešenje postoji i zato je potrebno da se usmerite na ovu stranu. Samim tim – Ribe koje žive zajedno sa partnerom ili su u braku mogu imati napornijih nedelju dana pred sobom. Oni koji su u vezama – pokušajte da što više vremena provodite zajedno u aktivnostima koje vam oboma prijaju. Slobodne Ribe – duhovi prošlosti se javljaju – bilo kroz kontakte od bivših partnera, bilo kroz osobe koje vas podsećaju na ljubavi kroz koje ste prošli.

Posao

Promenljiva sedmica u kojoj može biti više zastoja ili odlaganja nego inače. Pogotovo je prvi deo radne nedelje ispunjen komplikacijama. Posebnu pažnju obratite na administraciju ili papirološka pitanja jer tu može biti začkoljica. No, sve je ovo rešivo iako će vam oduzeti vreme i trud. Drugi deo perioda donosi kvalitetnu komunikaciju i potencijalne dogovore – koji bi vam se mogli isplatiti. Finansijski ćete proći bolje nego što ste očekivali, bar po pitanjima priliva. Na žalost, troškovi su još uvek dosta velika stavka.

Zdravlje

Umor, nenaspavanost.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>