Region

Svet

Nakon Laćine smrti Futa se našao pred novim problemom!

Ostao je bez čitave porodice, a nakon Laćine smrti Futa se našao pred novim problemom. Priča se da se pre smrti zadužio...

Nakon Laćine smrti Futa se našao pred novim problemom! Screenshoot/Instagram
Aleksandar Futa Radulović junački se bori posle smrti sina Laće, koji je krajem prošle godine pronađen mrtav u Izraelu, ali i navodno strahuje kakav problem sad može da nastane.

- Dobro je čovek uopšte i živ. Prvo smrt jednog sina, pa supruge Marine, pa i Laća... Šta njemu daje volju da se bori ja ne znam, ali svaka mu čast. Čujem da se priča da postoje ljudi kojima Milan navodno duguje pare. Kako kažu, pre smrti se dosta zaduživao, pretežno za opijate, ali to nas sve čudi, pošto su oni dobrostojeći. 

I Laća je radio, zarađivao. Ali, sa više strana dolaze priče da je nekim ljudima ostao dužan i da oni taj dug neće oprostiti. A kako će naplatiti, nego od Fute. Zamislite sad mučenog Futu! Može ko god poželi da mu dođe na vrata i kaže da je Laća od njega uzeo pare i da ih traži nazad. I kako čovek da zna da li je to istina ili su prevaranti neki? Oni su poštena porodica, nikom ništa nikad nisu dugovali, a sada čovek na svu muku koju ima, još i sa tim da se bori - otkriva izvor, a prenosi Svet.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/svet


>