Region

Svet

Dvor: Maja Nikolić i Miloš Bojanić novi kralj i kraljica

Odmah posle izbacivanja i ubacivanja učesnika, došlo je i do promene na tronu.  Učesnici rijalitija su u zadatku za povratak ukradene krune dali najviše negativnih glasova Maji Nikolić i na taj način su mislili da će ona biti nominovana za izbacivanje, međutim pošto je ova nedelja specijalna, Krunski savet je automatski sa tim glasovima postavio Maju za kraljicu.

Dvor: Maja Nikolić i Miloš Bojanić novi kralj i kraljica



"S obzirom da je počela "specijalna nedelja" Maja će sama da izabere kralja - saopštio je Ognjen odluku Krinskog saveta, a Maja je za svog kralja izabrala Miloša Bojanića.

"Iznenađen sam jer nisam očekivao da ću odmah doći na tron i hvala Maji što me izabrala. Što se tiče seljana i dvorana, ovo kraljevstvo će ove nedelje biti malo drugačije jer sam video da niko nije poštovao uloge i moraćete da nas oslovljavate sa ‘vaše visočanstvo’. Možete kako hoćete, ali Maja i ja ćemo vladati" – rekao je Bojanić.

Krunski savet je učesnicima saopštio da je u monarhiji zavladala kriza, pa će dobiti samo po 10 zlatnika, ali ovo pravilo ne važi za monarhe jer njihov budžet nije ograničen – mogu da troše koliko žele.

Maja je ipka rekla dvorjanima da će biti pravedna i da joj je ulazak kolege Miloša Bojanića "vredniji od rođendanskog poklona”, a imala je i zahtev da se u dvoru otvori tamnica.

"Jedino meni nisu vraćeni ukradeni zlatnici i molim Krunski savet da razmisli o otvaranju tamnice jer bih da u bukagije stavim Firčija koji je pokvaren i uopšte ne poštuje žene".



Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>