Zvezde Granda

Parovi

Snežana Đurišić rešila je da tuži Dušana Vukadinovića! (VIDEO)

Snežana Đurišić rešila je da tuži Dušana Vukadinovića, koji će na sudu morati da dokaže tvrdnje da mu je tražila novac za prolazak u sledeći krug takmičenja.

Snežana Đurišić rešila je da tuži Dušana Vukadinovića! (VIDEO) Screenshoot/Youtube




Kandidat "Zvezde Granda" Dušan Vukadinović, koji je ispao iz muzičkog takmičenja, tvrdi da mu je članica žirija, njegova mentorka Snežana Đurišić, iznuđivala novac kako bi prošao u sledeći krug. Međutim, pevačica nije htela mnogo da komenatriše ovaj slučaj, već je samo najavila da će svog nekadašnjeg pulena tužiti.

- Već su preduzete sve mere za podnošenje tužbe - istakla je Snežana Đurišić za Blic.


Nata Vukadinović, majka Dušana Vukadinovića, iznela je šokantne tvrdnje na račun Snežane Đurišić, rekaviši da je pevačica i od nje tražila novac kako bi njen sin nastavio da se takmiči u "Zvezdama Granda", ali Đurišićka je istakla da svoj posao radi časno i mirne glave.




 




Radim svoj posao vrlo odgovorno i trošim svoje vreme da pomognem mladim ljudima jer sam obrazovana i kao umetnik dokazana. Apsolutno neću da komentarišem ničije izjave na ovu temu jer su smešne i pomalo odvratne. Sve informacije na ovu temu možete dobiti kod direktora Saše Popovića, koji je upućen u sve što mi kao mentori radimo s kandidatima. Takođe, jedino Saša donosi odluku ko prolazi u baraž. On je ispao u baražu odlukom Saše Popovića - rekla je Snežana Đurišić za Kurir.
 

Noćna nega kože lica: Vazelin za efekat botoksa!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika

Povezane vesti:


>