Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 20. februara do 26. februara 2023. godine! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus




Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:



VAGA

Hrana

Iskušenja će se pojavljivati i to baš onakva kakvima najteže odolevate. Prijalo bi vam više mlečnih proizvoda – jogurt, kiselo mleko, kefir, stariji zreli sirevi.

Ljubav

Od ponedeljka su vaša vladarka Venera i partnerska planeta Mars u sekstilnom, energetski jakom i dobrom aspektu. Da li to onda znači da će u vašem odnosu sve biti baš kako treba? Pa i ne baš – biće situacija koje će kvariti, biće povremenih tvrdoglavosti i nervoze, ali ćete vas dvoje uspevati da svaku neugodnu i napetu situaciju ipak okrenete u pozitivu, strast. Što se tiče slobodnih – Venera kao vaša vladarka u znaku Ovna reguje na strast, kroz impuls, kroz varnicu – ukoliko u ovom periodu uđete u emotivnu priču, ona će definitivno biti obojena intenzivnim emocijama, ali i komplikacijama.

Posao

Mlad Mesec u polju obaveza i poslovne svakodnevice najavljuje period sa znatno više obaveza nego do sada. Tokom ove sedmice vi prilično solidno plivate i snalazite se u dešavanjima. Dogovori će vam ići od ruke, umete da prepoznate priliku i da se postavite na pravi način. Uspešno rešavanje administrativnih i papiroloških zavrzlama. Kontakti koji se pokrenu tokom ovog perioda mogu biti prilično poslovno atraktivni po vas. Po pitanju finansija – bićete prilično zadovoljni.

Zdravlje

Moguće glavobolje, problemi sa sinusima. Stariji – proverite stanje očiju, očnog pritiska.

 

ŠKORPIJA

Hrana

Nedelja nosi slatke i slane izazove, a od vaše volje zavisi na koji način ćete se izboriti sa njima. Generalno  – trenutno bi vam odgovaralo raznovrsno povrće, integralne žitarice i manje masni mlečni proizvodi.

Ljubav

Mlad Mesec u polju ljubavi obećava slobodnim Škorpijama period u kojem mogu promeniti svoj emotivni status, a za to će biti posebno značajna ova i narednih par sedmica. Novozapočete ljubavne priče biće sa puno aktivnosti, pomalo komplikovane, ali i sa puno strasti i hemije. Što se tiče zauzetih – strasti će vas lakše spajati, ali to neće biti dovoljno da odnos bude miran u narednoj sedmici. Češće mogu ulaziti u napete momente oni koji žive zajedno ili koji su u braku. Mogućnost kratkih, impulsivnih rasprava. Oni u vezama će proći jednostavnije i moći će više da uživaju jedno s drugim.

Posao

Obaveze se vrlo intenzivno pojačavaju – ali paralelno sa njima pojačava se i vaš elan, kreativnost i volja. To ne znači da će sve ići jednostavno i lagano – u skoro pa svakom danu će postojati momenat u kojem će energija biti povišena, nešto oko čega ćete se nervirati i na šta ćete gubiti vreme. No, to neće sprečiti dobre rezultate i vaše zadovoljstvo obavljenim. Nekima od vas stoji mogućnost prilično isplativog poslovnog dogovora. Po pitanju finansija – sledi poboljšanje, čak i pored i dalje jakih troškova.

Zdravlje

Glavobolje, osetljivost sinusa i kompletnog respiratornog trakta.

 

STRELAC

Hrana

Odgovaraju vam integralne žitarice, povrće, orašasti plodovi, voće, mlečni proizvodi. Meso i mesne proizvode biste trebali da umanjite, a da više konzumirate ribu.

Ljubav

Uglavnom dobra situacija – sa voljenom osobom ćete uspeti da se dogovorite po bitnim pitanjima ili da rešite situacije koje su donosile nemir – što će sve doprineti poboljšanju raspoloženja, ali i atmosfere u vašem odnosu. Neke stavke hoće povremeno „kvariti“ – ali najpre kod onih koji su u braku ili koji žive zajedno. Rešavajte, možete. Slobodni – biće vrlo interesantnih dešavanja na emotivnom planu ne samo u ovoj nedelji, već i u narednom periodu. Radiće vas strast, radiće vas hemija, a radiće vas i intenzivna osećanja koja brzo preplavljuju. Uživajte u periodu koji je ispred vas, flertujte, ljubite se i zaljubite.

Posao

Nedelja pred vama je dobra za kratka poslovna putovanja, ali i za dogovore, kao i za završavanje bitnih papiroloških pitanja. Jedino što će kvariti – i to najpre u prvom delu nedelje – jeste nešto uzburkanija atmosfera u radnom okruženju i povremeni napeti momenti sa kolegama. Ok, da – biće i malo žurbe i završavanja obaveza u poslednjem trenutku – ali bitno je da ćete ih obaviti sve u roku i vrlo uspešno. Neki od vas će ući u poslovne pregovore i dobiti ponudu za promenu radnog mesta.

Zdravlje

Osetljivost grla i respiratornih organa. Mogućnost povreda.

 

Zašto su empate alergične na lažne ljude?!





JARAC

Hrana

Kvalitetna i redovna ishrana je ono što bi trebalo da bude vaš imperativ. I zbog imuniteta i zbog energije koja vam je sada neophodna. Jedite ribu, meso, žitarice, dosta povrća, jaja, mlečnih proizvoda.

Ljubav

Odnos sa emotivnim partnerom će i na dalje biti sa oscilacijama. Komunikacija vam je čas dobra, čas napeta, a zbog obostranih obaveza – zajedničkih momenata neće biti mnogo ili pak nećete moći jedno drugom da posvetite dovoljno vremena i pažnje. Oni koji su u braku ili koji žive zajedno će proći nešto bolje od onih u vezama, jer će imati više vremena da budu zajedno. Slobodni Jarčevi – ukoliko niste ništa pokrenuli u proteklom periodu, sada ulazite u dane bez mnogo dešavanja, bar ne onih vezanih za emocije. Više ćete se posvetiti prijateljima i intenzivirati kontakte sa njima.

Posao

Poslovno ovo nije loša sedmica za vas. Dosta dobro ćete uspevati da se organizujete po pitanju završavanja obaveza a nekima od vas slede i vrlo korektni poslovni dogovori sa saradnicima. Eventualno nekih zastoja ili komplikacija možete imati na samom početku nedelje – najpre vezano za papirološka pitanja. Polako ulazite u period kada će se mnogo toga vama od važnosti pokrenuti. Mogućnost dodatnih zarada, a svakako će doći do pojačanih priliva. Očekujte troškove vezane za kuću i ukućane.

Zdravlje

Solidna zdravstvena situacija. Manji problemi sa stomakom i grlom.

 

VODOLIJA

Hrana

Venera se seli iz vašeg polja hrane a na samom početku nedelje ovde imamo i mlad Mesec – vreme za korenite promene po pitanju ishrane. Jedite dosta povrća a izbegavajte suhomesnate proizvode.

Ljubav

Slobodne Vodolije ulaze u vrlo dobar period. Od ponedeljka je i Venera na vašoj strani i to u polju susreta, komunikacije, kontakata, kratkih putovanja, aktivnosti. Ona će vam doneti lepa dešavanja, Mars u polju ljubavi i uživanja će dodati na strasti, flertu, varnicama a Merkur u vašem polju ličnosti će doneti komunikativnost, visprenost, šarmantnost. Imate sve preduslove da uživate – bilo u izlascima i druženjima, bilo u kontaktima sa suprotnim polom. Flert lako prelazi u strast, a gde će ta strast odvesti – videćemo…..Zauzeti – povoljan period za aktivnosti i poboljšanje komunikacije sa voljenom osobom.

Posao

I poslovno će se situacija dodatno pokrenuti. Ukoliko mislite da ste do sada bili zatrpani poslom – vrlo brzo će vam biti jasno da je prethodni period bio samo uvertira za dešavanja. Kroz sve ovo će se naravno provlačiti i povremene epizode vaše nervoze i žurbe – ali sve to spada u rok službe. Odličan period za nove poslovne saradnje i dogovore, odličan period za kreativnost i osmišljavanje novih poslovnih aktivnosti, promena. Mlad Mesec u polju novca obećava poboljšanje u ovom segmentu.

Zdravlje

Roviti ste. Zato nešto više pažnje obratite na svoje zdravlje i imunitet.

 

RIBE

Hrana

Ono što biste svakako trebali da izbegavate u ovom periodu jesu slatkiši, brza hrana i grickalice. Problem je u tome što će vam apetiti prema ovim namirnicama biti pojačani.

Ljubav

Čudna situacija u partnerskim odnosima. Tu ste, a niste. Komunikacija je čas dobra, a čas postoji nerazumevanje. Moguće su brze, ali kratkotrajne rasprave. Partner vas može pritiskati po nekim pitanjima ili pokušavati da vas na neki način kontroliše (ovo je aktuelno kod onih parova kod kojih postoji izražena sumnja sa partnerove strane). Sve u svemu – šareno, sa dosta oscilacija. Što se tiče slobodnih Riba – i dalje nemamo „čiste“ aspekte za ulazak u nove emotivne priče. Previše su naglašene mogućnosti za tajna dešavanja ili pak odnosi koji su najpre zasnovani na hemiji.

Posao

Mlad Mesec u ponedeljak u vašem znaku najviše se vezuje za poslovno – finansijski segment. Otvara vam se period kada možete poboljšati stanje svojih finansija i kada će sve vezano za novac biti u fokusu. Generalno gledano – sedmica sa puno promena planova u poslednjem trenutku, sa problemima kada je organizacija u pitanju – ali iako u početnoj fazi postoji napetost – dolazi se do pravog rešenja. Pozitivne informacije stižu do vas kada su u pitanju poslovne situacije koje su vam od važnosti.

Zdravlje

Poboljšajte ishranu i fizičku aktivnost. Budite oprezniji u saobraćaju.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>