Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 20. februara do 26. februara 2023. godine! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet Plus





Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:



OVAN

Hrana

Pred vama je nedelja u kojoj bi slatkiše, prekomernu upotrebu začina i masnoća trebalo ograničiti. Vašem organizmu su sada potrebni minerali i vitamini – zarad jačanja imuniteta.

Ljubav

A od ponedeljka – Venera je u vašem znaku, vatrena isto kao što ste i vi. Da vam dane ulepša dobrom energijom, a da vam noći osvetli strašću – jer je od sada zvanično u sekstilnom aspektu sa vašim vladarom Marsom – pa će te strasti lako teći između partnera i vas. Da li to znači da je zauzetim Ovnovima došao miran i stabilan period po pitanjima ljubavi? Ma jok, nije život samo Venera u gostima – biće uspona i padova i na dalje, ali ćete se vi osećati bolje. Slobodni Ovnovi – ako ste do sada tihovali – probudite se….A i da se ne probudite – probudiće se oni koji žele da flertuju sa vama i osvoje vas.

Posao

Sem nekog iznenadnog troška koji može da vas saplete početkom nedelje – u ostatku perioda bi finansije trebale da budu prilično solidna stavka. Poslovno – ovo nije loš period za vas. Možete imati neke nedoumice ili brigu da li će se vaši planovi realizovati, ali suštinski – uglavnom ćete prilično lako funkcionisati kroz ove dane. Energija vam je dobra, komunikacija je dobra – može se doći do dogovora, sporazumeti i razumeti sa saradnicima. Koristite prilike koje vam se ukažu, a sigurno je da će ih biti.

Zdravlje

Malo iskulirajte sa hranom jer se lako možete ubuciti. Hroničnim bolesnicima manje tegobe.

 

BIK

Hrana

Lagani, izbalansirani obroci sa što više povrća. Možete ga koristiti kao kuvano i bareno u raznoraznim čorbama i varivima, ali i kao sveže – ogroman izvor vitamina i minerala koji su vam sada neophodni.

Ljubav

Ono što je dobro jeste da su od ulaska u ovu nedelju vaša vladarka Venera i partnerska planeta Mars u aktivnom, ali protočnom aspektu sekstila. Ono što nije dobro jeste da je Venera ušetala vama iza leđa u znak koji nosi energiju koja nije srodna vama. Prevod svega ovoga? Pa, suštinski – između voljene osobe i vas će u ovoj nedelji biti korektna situacija – da, oboje ćete imati neke lične situacije u kojima se ne snalazite baš najbolje, koje vam oduzimaju vreme ili vas umaraju, ali će vaš odnos biti dobar. Slobodni – pitanja ljubavi nisu na prvom mestu trenutno. Više vam prija društvo prijatelja i kontakti sa njima.

Posao

Koliko god bili sposobni – ne možete sve da završite odjednom. Zato ne tovarite sebi dodatne obaveze a i ne dozvolite da vam saradnici ili nadređeni „uvale“ nešto što nije vaš posao. Možete imati par napetih situacija u radnom okruženju, najpre u prvoj polovini nedelje – moguće su papirološke zavrzlame, kvarovi tehnike ili pomalo varnica u dogovorima. Kod nekih od vas mogući su finansijski prilivi na konto dodatnog poslovnog angažovanja. Finansije generalno gledano – borba se nastavlja.

Zdravlje

Moguće su glavobolje ili problemi sa sinusima. Stariji – krvni sudovi, pritisak.

 

BLIZANCI

Hrana

Mlečni proizvodi da – i to najpre sirevi, kiselo mleko. Sve što je „na kašiku“ – definitivno da. Riba – da, ali bi morska bila bolja za vas. Povrće i voće – svakako da. Meso i mesne prerađevine u manjoj meri.

Ljubav

A lepo su vam se kockice posložile – ukoliko ste slobodni – da ovaj svoj status u neko skorije vreme promenite. Neko će se preko noći zaljubiti, neko će mnogo flertovati – a svi će uživati u kontaktima sa prijateljima, u izlascima, druženju, podsticajnoj i lepršavoj energiji koja je sada oko vas i u vama. Što se tiče zauzetih – sigurno je da će nekih problemčića ili napetih situacija biti u ovoj nedelji, ali to je život – uvek nas pomalo zatalasa. No, ono što je bitno je da ste vas dvoje kao par dobro. Komunikacija funkcioniše, u sličnom ste ritmu, kopčate se – a imate i više prilika da uživate zajedno.

Posao

Nekih većih poslovnih problema u ovoj nedelji nećete imati, osim ako se baš baš potrudite da sami sebi zakomplikujete život. Mlad Mesec u polju karijere na samom početku nedelje vam savršeno odgovara jer vas uvodi u period sa pojačanim poslovnim prilikama, eventualnim promenama posla, ali i unapređenjima i boljom finansijskom situacijom. Vaši su planovi sada apsolutno ostvarivi – pa izvolite, bacite se na posao. Oni koji sarađuju sa strancima imaju odličnu sedmicu pred sobom.

Zdravlje

Vrlo solidan zdravstveni period. No, ukoliko ste u proteklom periodu imali tegoba sa respiratornim organima ili sa cirkulacijom, pritiskom – budite nešto oprezniji.

 

Jednostavan test koji otkriva da li će vaš brak biti zauvek!





RAK

Hrana

Mlad Mesec je vreme novih početaka – pa zašto da ne – i novog režima ishrane, novih navika. Ishrana zasnovana na proteinima i sa smanjenom količinom ugljenih hidrata će vam prijati.

Ljubav

Potrebno vam je da vas nešto pokrene, pa se možete upustiti u flert, dopisivanje, čak i avanturicu sa osobom sa kojom imate razliku u godinama ili sa nekim ko je zauzet a ko funkcioniše po principu „oženjen sam, kao momak živim“ ili „udata sam, ali ništa ozbiljno“. Zauzeti Rakovi, osim što mogu da se zagledaju u nekoga preko posla – sa emotivnim partnerom neće imati baš puno zajedničkih, kvalitetnih momenata tokom ove nedelje. Poslovni segment vas u priličnoj meri okupira, kao i potencijalno nešto što se vezuje za porodicu – pa će vaš fokus uglavnom biti na tim stranama.

Posao

Mnoge se situacije vezane za posao ubrzavaju od samog početka radne sedmice. Uhvatite ritam dešavanja i spremite se i za malo nerviranja, ali i za dobre rezultate. Mlad Mesec u polju koje se vezuje za inostranstvo, državne i javne institucije – daje vetar u leđa Rakovima koji imaju ovakav vid saradnji. Takođe, oni koji planiraju početak saradnje sa strancima ili zaposlenje u inostranstvu – neka očekuju povoljnosti i brz razvoj događaja. Finansije su dosta stabilno postavljene u ovom periodu.

Zdravlje

Moguća prehlada ili viroza, najpre u drugom delu sedmice.

 

LAV

Hrana

Ova nedelja je dobra da uvedete neke fine promene i učinite da se osećate bolje. Pojačajte unos ribe i mlečnih proizvoda. Naročito će vam prijati stari sirevi, kefir.

Ljubav

Slobodnim Lavovima mnogo toga ide sada na ruku – otvaraju se mogućnosti za kraća ili duža putovanja, prijatelji vas podstiču i uz vas su, ima više izlazaka, dešavanja, aktivnosti. Kroz sve ovo provlače se i emotivne prilike – da li će one ostati samo na nivou flertovanja, avanturice ili blic dešavanja – ili će se pak pretvoriti u nešto ozbiljnije – pokazaće vreme. Što se tiče zauzetih – nema posebnih prepreka u odnosu sa partnerom. Doduše, nema ni onakvog tipa energije i odnosa koji biste vi želeli. U nekim momentima se razumete, u drugima baš i ne. Ali uglavnom je stanje između vas dvoje korektno.

Posao

Ovo je solidan poslovni period za vas, bez obzira što vi povremeno imate problem da se fokusirate, organizujete, snađete u dešavanjima. Vrlo često ćete se u ovoj sedmici rasipati na sto strana odjednom i samo će pritisnutost rokovima učiniti da u poslednjem trenutku ispozavršavate sve što imate. Sedmica u kojoj se mogu pokrenuti neki vrlo interesantni dogovori i saradnje, posebno ako se to vezuje za inostranstvo i strane firme. Po pitanju finansija situacija je sada prilično korektna.

Zdravlje

Mlađi – solidna zdravstvena situacija. Problemi sa krvnim sudovima, cirkulacijom i kičmom starijima.

 

DEVICA

Hrana

Devicama je zarad imuniteta potrebno puno voća, naročito citrusa, čajevi – najpre sa kombinacijom đumbira i limuna, zelenolisno povrće i riba. Mogli biste da smanjite količinu slatkiša i crvenog mesa.

Ljubav

Sve što se vezuje za poslovni život ide vam više nego dobro, ali kada su emocije u pitanju – nekako se stalno saplićete. No, ipak postoji velika šansa da sa partnerom pokrenete komunikaciju koja je u poslednje vreme ili svedena i vrti se stalno oko jednih te istih tema ili je po nekim pitanjima zapala u ćorsokak. Razgovarajte, o svemu. Što se tiče slobodnih Devica – ušli ste u neki vid kolotečine – možete izlaziti, družiti se – ali nekako su uvek jedna te ista lica oko vas. Mlad Mesec u partnerskom polju obećava da će se za neke od vas emotivna situacija u skorije vreme promeniti.

Posao

Pritisak svakodnevnih obaveza mogao bi povremeno postati pretežak za vas, pa će vam za neke sitne obaveze čak trebati mnogo vremena i fokusiranosti. Stoji da će tokom ove nedelje doći do nekih komplikacija, zastoja – ali će se rešenje pronaći. Kontakt sa nekim saradnicima može biti vrlo značajan po vas jer će vam otvoriti nove poslovne mogućnosti ili će vas pogurati ka rešenju pitanja koje vam je od važnosti. Sami novčani prilivi su dosta stabilni, ali ćete imati neplanirani trošak ili gubitak novca.

Zdravlje

Osetljivo grlo.
 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>