Region

Svet

Teofilovići obeležavaju 30 godina postojanja serijom nastupa!

Teofilovići obeležavaju 30 godina postojanja serijom nastupa sa muzičkim gostima iz inostranstva – prvi je iniciran pozivom Beogradskog irskog festivala, kada im gostuju Džon MekGlin i Ričard Bojl iz irskog sastava The Quiet Men.

Teofilovići obeležavaju 30 godina postojanja serijom nastupa! Foto: Nebojša Babić





Ukoliko ste ljubitelji tradicionalne srpske, irske i keltske muzike, ovo je događaj za vas – Braća Teofilović i The Quiet Men ukrstiće glasove u a kapela koncertu u Velikoj sali Doma Omladine 14. marta u 20 časova.



Nakon letnje turneje po Poljskoj, Nemačkoj i regionu, ovo će im biti prva koncertna promocija nedavno objavljenog albuma „Element“.





Ričard Bojl i Džon MekGlin nastupaju zajedno još od 1992.godine, kao deo čuvenog vokalnog ansambla Anuna. Sa 22 objavljena albuma, svetskim turnejama i saradnjom sa poznatim  muzičarima kao što su Sting, Hozier, Elvis Kostelo, Šinejd O’Konor i Beri Manilou, Džon i Ričard su zvezde u svom rangu u čijim nastupima su uživali Džordž Kluni, Penelopa Kruz, Pol Enka, Kolin Farel, Bono, Coldplay, Bil Gejts i Gvinet Paltrou.

U dogovoru sa Braćom Teofilović, The Quiet Men će ravnopravno deliti binu sa svojim domaćinima, pa ćemo pored tradicionalnih srpskih numera moći da uživamo i u irskim klasicima „She Moved Through The Fair“, „Down By The Salley Gardens“, „The Auld Triangle“ i „The Rocky Road To Dublin“.

Ulaznice možete nabaviti na svim prodajnim mestima Ticket Visiona i online.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>