Zadruga

Parovi

Zvezdan Slavnić hteo da ostavi Anu jer je njegovu majku dovela u posetu!

Zvezdan Slavnić hteo da ostavi Anu jer je njegovu majku, bolesnu, dovela u posetu kod njega! Lerao me je tri godine i jedva čekao da pobegne...

Zvezdan Slavnić hteo da ostavi Anu jer je njegovu majku dovela u posetu! Screenshoot/Youtube




Ana Ćurčić došla je sa Zoricom Marković u pab "Prijatelji", te joj je tom prilikom prenela šta je pričala sa Zvezdanom Slavnićem.

Hteo je da me ostavi jer sam je tako bolesnu stavila u avion kod njega u posetu. Ja kažem da on to meni nikada nije izgovorio, lerao me je tri godine. I ja ga pitam što mi to nije rekao, on mi kaže da je jedva čekao da pobegne od mene, ničim pokazano - rekla je Ana.



Što ti je zamerio što si njegovu majku dovela da ga vidi - pitala je Zorica.

Zato što je bolesna, ja nisam mogla više bolesti i hospitalizacije. Zato što sam je dovela takvu - rekla je Ana.

Ispunila si njenu želju - rekla je Zorica.

Između ostalog... Ja kažem, čekaj, da nije ušao ovde, on bi i dalje živeo tako sa mnom. I šta ja hoću od njega? I da, kaže, ja sam njega izdala, pominjala ta sam pominjala, ja njega provociram. Ja mu kažem da to mislim za njega. Samo sam mu rekla da ne želim ni da ga vidim, sve drugove koje nema i to sam se raspitala, vrlo bliska njegova drugarica, i treba da nemaš nikoga. 

A Sara kada je bila na poseti. Imali smo sat vremena, on se posvetio Sari, nije je dugo video. Ispala sam nekorektna, ne mogu da kažem, bilo mi je nelogično da smo svi u istoj prostoriji, sedela sam kao statua, a da ne ulazimo u komunikaciju. On je meni to prevrnuo kako sam bila ljubomorna. Sara i ja smo sele i raščistile, moj i njegov odnos sa Sarom nije isti kao moj sa Sarom
- rekla je Ćurčićeva.



 


Ana je nakon ovoga sela u fotelju, a Zorica je sela preko puta nje, te je Ćurčićeva počela da plače.

Ne bih se ja tu mnogo Anči sekirala - rekla je Zorica.

Ej, da ti meni izgovoriš da si me radio na foru tri godine - počela je Ana da plače.

Ma šta plačeš sada? Gledaj da se onoj deci vratiš živa i zdrava. Izbacuj iz sebe, ja sam spremna i da ne spavam - rekla je Zorica.


Zoko, ja sam njemu bila kasica prasica i sigurna luka. To je tako surovo! O kom poštovanju priča on? Ma koja nemoć, on mene nije ni voleo, znaš koja je ovo obmana - rekla je Ana.

Ovde je urađeno, o tome i treba ovde da se priča. Ja njega sve manje i manje razumem, ja sam u šoku. Očigledno je sve bila zabluda - rekla je Zorica.

Sa moje strane ne. Nije to zabluda, to je obmana...To je bila druga godina robije, prošlo je još dve godine. Ovde će mi se sve kockice sklopiti. On misli da sam ja spremna da iznesem sve. Ali, odgovor, šta bi bilo da se ovo nije desilo? On meni kaže, kao u fazonu, životario bi - rekla je Ana.

I ja se pitam da li je ovo moguće, draga Ana. Bolje je što si došla, da se suočiš sa svim tim. Svakako bi i kod kuće, borila se i radila, gledala gluposti. Svaki dan saznaješ nešto gde te šokira. Da li je tako ili nije? On to najbolje zna, neka ga služi na čast. Pomoćićeš sebi, a on ti tim izjavama, ja mislim, jako pomaže. Nije to kraj, po meni će tu biti svašta, a iz kog razloga će on to reći... - rekla je Zorica Marković.


Kaže, došla si i lažeš. Pa to ti pričam, ispričala sam ti - rekla je Ana.

Mnoge stvari ne smem i ja da iznosim, iako je bilo davno, ali odneću to sa sobom u grob, jer da vratim, ne mogu - rekla je Markovićka.

Ovo je svesno uništavanje nečijeg života, mog. Ne pričam o sad, pričam o nekada - rekla je Ana.


On će uvek imati opravdanje i izgovor i načina ili će naći načina da svali krivicu na tebe za sve. Ali ovo od pre, ne verujem šta slušam - rekla je Zorica.





 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>